Νάσος Γουμενίδης: Οι νέες συμμαχίες της Ελένης και οι «απέναντι»
Showbiz

Νάσος Γουμενίδης: Οι νέες συμμαχίες της Ελένης και οι «απέναντι»

Τα στρατηγικά της πλεονεκτήματα μετράει αυτή την περίοδο η Ελένη Μενεγάκη. Βλέπετε η περίοδος των διακοπών φτάνει στο τέλος της και η χρονιά που έρχεται είναι για κάποιους η πιο σημαντική για την Βασίλισσα της πρωινής ζώνης. Είναι το ίδιο σημαντική με την πρώτη της χρονιά στην τηλεόραση. Και αυτό γιατί;Οι απαντήσεις στο «γιατί» είναι πολλές και οι ερμηνείες ακόμη περισσότερες.


Η Ελένη έκλεισε πρώτη την χρονιά που πέρασε στο νεανικό κοινό 15-44. Αυτός ήταν και ο ουσιαστικός στόχος για τους ιθύνοντες του καναλιού. Ένας στόχος που επετεύχθη. Ούσα πρώτη στην… κατάταξη μπαίνει με φόρα τον Σεπτέμβριο, γνωρίζοντας ωστόσο πολύ καλά ότι κουβαλάει τις «πληγές» του περασμένου χειμώνα. Ποιες πληγές;
Είδε την προσωπική της ζωή κρεμασμένη στα περίπτερα.
Είδε και μέτρησε φίλους κουμπαριές, άσπονδους εχθρούς, «ευεργετημένους» συνεργάτες της.
Είδε να εκμεταλλεύονται… στεγνά την τηλεοπτική της υπεραξία για να πουλήσουν.
Είδε το τίμημα της τηλεοπτικής της πορείας να ευρω-ποιείται ποικιλοτρόπως, μερικές φορές σε βαθμό τέτοιο που την έφτασε στα όριά της.
Η Ελένη ξέρει καλά πώς θα υπάρξει συνέχεια.
Ξέρει πώς πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν το Νοέμβριο-ο μήνας που θα συζητηθεί το διαζύγιο-για να ξεκινήσουν ένα νέο χορό «αποκαλύψεων».
Μόνο που αυτή την φορά δε θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια. Δε θα λειτουργήσει ως φοβισμένος παρατηρητής. Άλλωστε λίγο πριν «κλείσει» η φετινή τηλεοπτική χρονιά έστειλε μήνυμα στους «απέναντι» με τα εξώδικα.
Τι συμβαίνει τώρα;
Οι διακοπές της βοήθησαν να μετρήσει συμμάχους και την ίδια στιγμή να κάνει ένα ριζικό ξεκαθάρισμα στους γύρω της. Πολλά πρόσωπα που ανήκαν στον στενό ομόκεντρο κύκλο της δεν είναι πια εκεί. Κολλητές φίλες, εκδότες, παρέες, συνεργάτες. Οι διαρροές ήταν πολλές και από την ίδια τσεκαρισμένες.
Το τι θα κάνει στην προσωπική της ζωή είναι αναφαίρετο δικαίωμα. Όπως τελικά είναι δικαίωμά της να επιλέξει συμμάχους προκειμένου να στηριχθεί.
Άραγε έχει ανάγκη γι αυτό; Έχει ανάγκη να στηριχθεί;
Βεβαίως και έχει. Την ίδια στιγμή και οι νέοι σύμμαχοι έχουν ανάγκη την δική της στήριξη. Μια στήριξη που πήρε σάρκα και οστά πριν μερικές εβδομάδες.
Το παιχνίδι φέτος στην τηλεοπτική αρένα θα είναι σκληρό. Εξόχως ανταγωνιστικό. Και μπορεί οι νέοι της ζώνης να μην την φοβίζουν ωστόσο θα τους μελετήσει πολύ. Όπως κάνει κάθε χρόνο.
Όσο για τους απέναντι; Είναι δεδομένο. Θζ μείνουν απέναντι για όσα χρόνια η ίδια θα μείνει στην τηλεόραση. Έτσι είναι η Ελένη. Αγύριστο κεφάλι. Και τελικά είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα της που την διατηρεί-εκ του αποτελέσματος- όλα αυτά τα χρόνια ψηλά.
Τόσο ψηλά που ερεθίζει το ενδιαφέρον του κόσμου να μαθαίνει για εκείνη, τόσο ψηλά που κάνει τους απέναντι να υποφέρουν από… υψοφοβία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved