Τα τάματα των επωνύμων στην Παναγία της Τήνου
Showbiz

Τα τάματα των επωνύμων στην Παναγία της Τήνου

Στην πίστη, στην ανώτερη δύναμη ή στο θαύμα δεν υπάρχουν διακρίσεις. Ακόμη και οι πιο ισχυροί άνθρωποι κάποτε, από τις συγκυρίες της ζωής, λυγίζουν. Εκείνες τις στιγμές αναζητούν τη δύναμη και απλώνουν το χέρι ζητώντας βοήθεια, τις πιο πολλές φορές από τη «Μάνα» όλων των ανθρώπων.

Η πίστη τους γίνεται οδηγός και το τάμα στη Χάρη Της τους οδηγεί στον Ιερό Ναό της Παρηγορήτριας όλων. Στην Παναγία της Τήνου, στην Παναγία Σουμελά, στο Αγιον Ορος, στα νησιά μας και σε κάθε άλλη γωνιά της χώρας άνθρωποι διάσημοι προσφεύγουν για μια προσωπική δέηση. Αναζητώντας βοήθεια και θέλοντας να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους μπροστά στη θαυματουργή εικόνα της Μεγαλόχαρης και όχι μόνο.

Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη βίωνε τη σημαντικότερη στιγμή της ζωής της, τη γέννηση του μονάκριβου γιου της Γιάννη, ταξίδεψε στην Τήνο, όπου βάφτισε τον γιο της, και συγκινημένη στο ιδιόγραφο σημείωμά της ευχαριστεί την Παναγία που της χάρισε ένα παιδί που τόσο λαχταρούσε. «Θεέ μου, σ’ ευχαριστώ! Το παιδί μου μού το χάρισε η Μεγαλόχαρη» γράφει η αείμνηστη Αλίκη και ακριβώς από κάτω ο αξέχαστος Δημήτρης Παπαμιχαήλ συμπληρώνει: «Είναι η πιο ωραία ημέρα της ζωής μου. Ευχαριστώ την Παναγία». Ο Γιάννης Πάριος, ο Λευτέρης Πανταζής, η Καίτη Γαρμπή, ο Σταμάτης Γονίδης, η Ελένη Πετρουλάκη, ο Νίκος Κουρκούλης, ο Νίνο και η Γωγώ Μαστροκώστα είναι μερικοί από τους επωνύμους που πιστεύουν βαθιά.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved