Δημήτρης Χαριτόπουλος: “Η Άννα θα μπει στην τελική πεντάδα”
G-Sports

Δημήτρης Χαριτόπουλος: “Η Άννα θα μπει στην τελική πεντάδα”

«Μου λείπει η Αννα, όμως είναι κάτι που το έχουμε συνηθίσει αυτό, αφού από την πρώτη ημέρα είχαμε αποστάσεις, αλλά τα κανονίζουμε έτσι ώστε να μη λείπει ο ένας στον άλλον. Μιλάμε συχνά στο τηλέφωνο» δήλωσε ο γνωστός μπασκετμπολίστας και σύντροφος της Σταρ Ελλάς Αννας Πρέλεβιτς, Δημήτρης Χαριτόπουλος. Ο αθλητής μιλάει για τη γνωριμία τους και δηλώνει σίγουρος για την επιτυχία της συντρόφου του.

Στην ερώτηση αν πιστεύει ότι η σύντροφός του θα είναι η επόμενη Miss Universe δήλωσε:
“Ναι, γιατί όχι! Είναι πολύ εντυπωσιακή. Σαν άνθρωπός της, φυσικά και θα σου απαντήσω ότι σίγουρα θα πάρει την πρώτη θέση. Βλέποντάς το όμως αντικειμενικά -που μου είναι δύσκολο- θα σου πω ότι η Αννα έχει αποδείξει ότι όταν βάζει στόχους, πάντα τα καταφέρνει. Ομως, δεν έχει την εμπειρία που θα έχουν εκεί οι άλλες κοπέλες, αλλά μαθαίνει πολύ γρήγορα και ξέρει τι πρέπει να κάνει την κατάλληλη στιγμή. Είναι πάντα ετοιμόλογη, πάντα έτοιμη για να ανταπεξέλθει.
Εκτός του ότι είναι μια πάρα πολύ όμορφη κοπέλα, είναι πάρα πολύ καλή και πολύ φιλότιμη. Αυτό το βρίσκεις σπάνια και ειδικά σε κοπέλες που είναι όμορφες, κυρίως εδώ στην Ελλάδα. Επίσης, η Αννα δεν κατατάσσει τους ανθρώπους σε κατηγορίες και δεν κάνει διακρίσεις. Τους βλέπει όλους ίδιους. Τους αντιμετωπίζει όλους ίσους.”
Όσο για το πώς γνωριστήκανε; “Πριν από τρία χρόνια τελείως τυχαία μέσω κάποιου φίλου. Ηταν δύσκολο να την κερδίσω, όμως από την πρώτη στιγμή ήταν ο εαυτός της. Αυτό που μου άρεσε στην αρχή ήταν ότι ήταν πολύ όμορφη, στη συνέχεια με κέρδισε η προσωπικότητά της, γι’ αυτό και είμαστε αρκετό καιρό μαζί.

Σχολιάζοντας την ατυχία που είχε η Άννα Πρέλεβιτς με τις πτήσεις της μέχρι να φτάσει, ο μπασκετμπολίστας δήλωσε: “Πιστεύω ότι όταν θα μπει στην τελική πεντάδα θα τα έχουμε ξεχάσει όλα αυτά”.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved