Βασίλης Καλλίδης: “Η μαγειρική είναι της μόδας και λόγω της οικονομικής κρίσης”
Media

Βασίλης Καλλίδης: “Η μαγειρική είναι της μόδας και λόγω της οικονομικής κρίσης”

Ο Βασίλης Καλλίδης, ο σεφ που έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο του στον περσινό «Ομορφο κόσμο το πρωί», την επόμενη σεζόν θα πιάσει δύο κουτάλες, μία για την πρωινή εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά και μία για να μαγειρεύει στη δική του εκπομπή «Food and the city».

Κάποιοι λένε πως ο Βασίλης Καλλίδης είναι ο διάδοχος του Ηλία Μαμαλάκη, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι το «Food and the city» που ετοιμάζει στο MEGA είναι η συνέχεια της εκπομπής «Μπουκιά και συχώριο» που παρουσίαζε ο Μαμαλάκης στο ίδιο κανάλι! Ο ίδιος ωστόσο διευκρινίζει: «Καμία σχέση. Δεν συγκρίνονται αυτά τα πράγματα. Ο κύριος Ηλίας είναι από μόνος του μια κατηγορία, πώς μπορεί να συγκριθεί κανείς μαζί του; Δεν ξέρω γιατί το λένε αυτό, αλλά οι δύο εκπομπές δεν έχουν καμία σχέση. Εγώ είμαι ένας νέος άνθρωπος που γυρίζει και βλέπει πράγματα με τα μάτια ενός τριανταπεντάχρονου. Δηλαδή, προσωπικά δεν θα επέλεγα να πάω σε ένα μοναστήρι, για παράδειγμα, ή σε ένα κάστρο! Δεν υπάρχει κάποια ταύτιση, πέρα από ότι είναι η ίδια εταιρεία παραγωγής ή σχεδόν οι ίδιοι συντελεστές και ίσως γι' αυτό γίνεται αυτή η ταύτιση».

Όσο για το τι θα δούμε στο «Food and the city» τόνισε: “Είναι πάρα πολύ ωραία γιατί συνδυάζει φαγητό και ταξίδι. Επισκέπτομαι μαγαζιά, χώρους, γκαλερί, μουσεία, υπόγεια, ανώγεια, ερειπωμένα κτίρια, μπακάλικα, σούπερ μάρκετ, κομμωτήρια και δεν ξέρω τι άλλο, και απλώς κάνουμε βόλτες μέσα σε πόλεις με μπόλικη γαστρονομία αλλά με ψήγματα πολιτισμού. Υπάρχουν και συνταγές μαγειρικής και έτοιμα και συνταγές που μαγειρεύω εγώ. Αυτά θα τα δείτε σύντομα, πολύ σύντομα.

Απαντώντας στην ερώτηση γιατί την επόμενη χρονιά η τηλεόραση θα έχει πολλές εκπομπές μαγειρικήςδήλωσε: “Η μαγειρική είναι πολύ της μόδας τα τελευταία χρόνια και λόγω της οικονομικής κρίσης οι άνθρωποι δεν πηγαίνουν στα εστιατόρια και κάθονται στα σπίτια τους ή πηγαίνουν σε υπέροχα σουβλατζίδικα. Επομένως, γιατί να μην υπάρχουν και εκπομπές στην τηλεόραση, να βγάζουμε κι εμείς λεφτά, να περνάει και ο κόσμος καλά.”

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved