Άρχισαν τα προβλήματα για τον Ρέμο στην Θεσσαλονίκη
Showbiz

Άρχισαν τα προβλήματα για τον Ρέμο στην Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Αντώνης Ρέμος, όπου την Παρασκευή θα ξεκινήσει μια σειρά από εμφανίσεις σε γνωστό νυκτερινό κέντρο της πόλης. Η παρουσία του όμως «κινητοποίησε» αμέσως τους οπαδούς του Ηρακλή, καθώς θεωρούν τον τραγουδιστή υπεύθυνο για την δύσκολη οικονομική, και ως πέρσι αγωνιστική, κατάσταση της ομάδας.


Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών του Ηρακλή μάλιστα, η "Αυτόνομη Θύρα 10", εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, καλώντας τον κόσμο το βράδυ της Παρασκευής στο Ιβανώφειο. Από εκεί θα ξεκινήσει πορεία με μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα με κατεύθυνση το κοσμικό κέντρο που εμφανίζεται ο καλλιτέχνης.

Στην ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Ο βασικός υπαίτιος όλης αυτής της κατάστασης σε μια κίνηση αλαζονείας αλλά και ασέβειας, αποφασίζει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, όχι για να δώσει λύση στα προβλήματα του Ηρακλή, αλλά για να εμφανιστεί στα μπουζούκια. Η κίνηση αυτή μπορεί να ερμηνευτεί μόνο σαν πρόκληση και έτσι θα αντιμετωπιστεί.

Καλούμε όλα τα αδέλφια οπαδούς και φιλάθλους του Ηρακλή, όλους αυτούς που κέρδισαν με τη δυναμική τους, τους δρόμους ολόκληρης της Ελλάδας, αυτούς που έκαναν μια ολόκληρη χώρα να παραμιλά με τον ανένδοτο, συνεπή, μα πάνω από όλα αξιοπρεπή αγώνα τους, όλους αυτούς που έκλαψαν, που έχασαν τον ύπνο τους γι’ αυτό το σύλλογο, τη διοίκηση του γυμναστικού συλλόγου καθώς και τη διοίκηση της ΠΑΕ, να συστρατευθούν μαζί μας και να δηλώσουν παρών στη τελευταία πράξη του «δράματος», την Παρασκευή στις 20:00 στο Ιβανώφειο με αυτοκίνητα και μηχανές, για να πάμε όλοι μαζί να ζητήσουμε απαντήσεις από αυτόν που πραγματικά τις χρωστά!»

Πηγή: enet

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved