Video: Διακοπές στην Ιταλία πριν την Άνδρο για Μενεγάκη-Παντζόπουλο!
Showbiz

Video: Διακοπές στην Ιταλία πριν την Άνδρο για Μενεγάκη-Παντζόπουλο!

Ρομαντικές διακοπές στην Ιταλία έκαναν η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζοπουλος πριν βρεθούν, πάντα μαζί, στην Άνδρο, όπου και πέρασαν τον Δεκαπενταύγουστο.




H «ωραία» Ελένη και επιχειρηματίας εθέαθησαν την προηγούμενη Δευτέρα (9 Αυγούστου) στην αρχαία Πομπηία -στο πλαίσιο των διακοπών τους στη γειτονική χώρα- για να θαυμάσουν τα αξιοθέατα.




Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι περπατούσε χεράκι-χεράκι και, κρατώντας έναν τουριστικό οδηγό για το μέρος, μιλούσαν τρυφερά ο ένας στον άλλο. Ελένη και Ματέο περιηγήθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο χωρίς τη βοήθεια ξεναγού και στεκόντουσαν σε διάφορα σημεία θαυμάζοντας τον αρχαιολογικό χώρο και συζητώντας πάντοτε αγκαζέ.




Η Ελένη και ο Ματέο επέλεξαν να κάνουν τις ρομαντικές τους διακοπές στην Ιταλία για να αποφύγουν τα… αδιάκριτα βλέμματα δημοσιογράφων και παπαράτσι. Έφθασαν στη Ρώμη αρχές Αυγούστου αεροπορικώς και ταξίδεψαν μέχρι τη Νάπολι όπου με πλοίο κατέφθασαν στο κοσμοπολίτικο Κάπρι το οποίο θεωρείται «must» προορισμός για ερωτευμένους.



Το ζευγάρι είχε ρομαντική διάθεση από την πρώτη ημέρα του ταξιδιού του και έμειναν σε πολυτελή ξενώνα μεσαιωνικού τύπου., κάνοντας βόλτες στα σοκάκια του νησιού και δοκιμάζοντας την ναπολιτάνικη κουζίνα. Καθημερινά κολυμπούσαν σε διαφορετική παραλία έχοντας πάντα για ξεναγό... έναν τουριστικό οδηγό!





Στην Αρχαία Πομπηία έφθασαν το πρωί της 9ης Αυγούστου και την ώρα που περίμεναν να πάρουν το εισιτήριο τους κατάλαβαν ότι τους αναγνώρισαν Έλληνες τουρίστες που είχαν επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο και προχώρησαν βιαστικά στον υπόλοιπο αρχαιολογικό χώρο μην επιθυμώντας να γίνουν αντικείμενο συζήτησης.




Από το Κάπρι και την Ιταλία το ζευγάρι αναχώρησε λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο για τον αγαπημένο προορισμό του, την Άνδρο, όπου και γνωρίστηκε πριν από έναν χρόνο όπου έκαναν τα μπάνια τους σε απομακρυσμένη παραλία του νησιού.




Το ζευγάρι -αφού απόλαυσε και τις διακοπές του στο όμορφο νησί- επέστρεψε στην Αθήνα το βράδυ της περασμένης Κυριακής και πρωί-πρωί τη Δευτέρα πήγαν για ψώνια... πάλι μαζί! Στενοί φίλοι της Ελένης Μενεγάκη αποκάλυψαν ότι η παρουσιάστρια και ο Ματέο έχουν γίνει αυτοκόλλητοι. Ο επιχειρηματίας μάλιστα έχει γνωρίσει και τη μητέρα της Ελένης.



Απολαύστε το video:




Πηγή: star



Πηγή video: news-piper




©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved