Η Νιάρχου στη Μύκονο με το αμόρε της!
Lifestyle

Η Νιάρχου στη Μύκονο με το αμόρε της!

Η Ευγενία Νιάρχου επισκέφτηκε για πρώτη φορά το νησί των ανέμων, εν αντιθέσει με τον αδερφό της Σταύρο που έχει κάνει διακοπές στη Μύκονο ουκ ολίγες φορές κατά το παρελθόν.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με τους φίλους της και τον σύντροφό της στην πιο δημοφιλή παραλία του νησιού, την Ψαρού. Στην παρέα της βρέθηκε ο Αντρέα Κασιράγκι, γιος της Καρολίνας του Μονακό, με την σύντροφό του, την Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο καθώς και η αγαπημένη της φίλη Μαργκαρίτα Μισόνι με την αδελφή της, Τερίσα. Όλη η παρέα απόλαυσε τον ήλιο της Μυκόνου, τα καταγάλανα νερά, τις όμορφες παραλίες και φυσικά την νυχτερινή ζωή. Η Ευγενία ήταν με τον σύντροφό της όλη μέρα, αντάλλασσαν καυτά φιλιά και χάδια, ο ένας φρόντιζε τον άλλον και δεν έδειχναν να νιώθουν άσχημα που οι φωτογραφικοί φακοί είχαν στραφεί πάνω τους.
Η 23χρονη Ευγενία μαζί με τη φίλη και συνέταιρό της Γκάια Ρεποζί έχουν ξεκινήσει να λανσάρουν μια σειρά από κοσμήματα, τα ονομαζόμενα CZARINA. Μάλιστα η Νιάρχου πριν λίγες μέρες έδωσε το παρών στην εβδομάδα μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι.
Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved