Αλέξης Γεωργούλης: “Έχω πληγωθεί δυνατά από τρεις γυναίκες”
Showbiz

Αλέξης Γεωργούλης: “Έχω πληγωθεί δυνατά από τρεις γυναίκες”

Ο Αλέξης Γεωργούλης μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα σε Ελλάδα και Αμερική, όπου και κυνηγάει το όνειρο για μια διεθνή καριέρα. Ο ίδιος απαντά στο αν είναι ερωτευμένος, αλλά και στο αν... ζηλεύει όταν είναι σε σχέση.

“Πάντα λείπει ο έρωτας, απλώς είναι κάποιες φορές που δεν μπορείς να κάνεις χωρίς αυτόν – νιώθεις την ανάγκη να ερωτευτείς, να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο και να λες “τι γίνεται;” - και υπάρχουν φορές που μπορείς να διαχειριστείς όλο αυτό το πράγμα και να περνάς ωραία. Η απώλεια πολλές φορές είναι εποικοδομητική. Έχοντας αυτό το κομμάτι κενό σε κάνει να συγκροτείσαι καλύτερα, να σκέφτεσαι, να συσπειρώνεσαι, να αναγνωρίζεις πράγματα για τον εαυτό σου που είτε δεν ήξερες ότι υπήρχαν, είτε τα είχες ξεχάσει” δήλωσε ο ηθοποιός αναφορικά με το αν θα ήθελε να ερωτευτεί.

Όσο για το αν έχει πληγωθεί μέχρι τώρα από γυναίκες, τόνισε: “Στα 35 χρόνια μου θα σου έλεγα ότι έχω πληγωθεί δυνατά από τρεις γυναίκες, αυτές ήταν οι πιο “βαρβάτες”.

Στην ερώτηση αν ζηλεύει απάντησε: “Ζήλευα πάρα πολύ όταν ήμουν μικρός. Ζήλευα όμως μέχρι τη μεγάλη μου σχέση, την πολύ δυνατή, το μεγάλο μου έρωτα, μέχρι τα 22 μου δηλαδή. Μάλλον αυτό συμβαίνει επειδή γνώρισα τη ζήλια από την άλλη πλευρά, γιατί με ζήλευε πάρα πολύ κάποια από τις σχέσεις μου, όχι η πρώτη. Το είδα και κατάλαβα πόσο αρνητικό συναίσθημα είναι, πόσο μπορεί να καταστρέψει αυτό που πραγματικά θες. Γι' αυτό και δεν ήθελα να μπαίνω πια σε αυτό το μονοπάτι. Το καταφέρνω.”

Πηγή: Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved