Η Ελληνίδα μητέρα του Tommy Lee
Showbiz

Η Ελληνίδα μητέρα του Tommy Lee

Μέχρι πρότινος, μάνα ακούγαμε και μάνα δεν βλέπαμε! Μέχρι που ψάξαμε και βρήκαμε φωτογραφίες της Ελληνίδας μητέρας του Tommy Lee, πρώην συζύγου και νυν συντρόφου της Pamela Anderson...

Είναι η Βούλα Παπαδημητρίου, που το 1957 είχε λάβει μέρος στα Ελληνικά καλλιστεία ομορφιάς διεκδικώντας τίτλο. Μάλιστα, η μητέρα του Tommy Lee είχε 'κατέβει' στον διαγωνισμό με το ψευδώνυμο “Αμερικάνα”, γι' αυτό και μέχρι πρότινος όσοι έψαχναν δυσκολεύονταν να βρουν κάποια φωτογραφία της. Η Βούλα Παπαδημητρίου δεν κατάφερε τελικά να κατακτήσει κάποιο τίτλο, ούτε καν μπήκε στην 15άδα. Όμως ξεχώρισε για την ομορφιά της αφού εκείνη την εποχή ήταν καλλονή. Για την ιστορία να πούμε ότι εκείνη τη χρονιά, Σταρ Ελλάς είχε στεφθεί η Λυγία Καραβία που δεν ζει πια.

Όσο για την Βούλα Παπαδημητρίου, παντρεύτηκε λίγο καιρό μετά τα καλλιστεία έναν Αμερικανό Αξιωματικό του στρατού με τον οποίο και απέκτησε τον Tommy Lee. Ο διάσημος μουσικός και ντράμερ των Motley Crue γεννήθηκε στην Αθήνα και διέμεινε στην χώρας μας έναν ολόκληρο χρόνο πριν οι γονείς του μετακομίσουν στην Καλιφόρνια.

Η Βούλα Παπαδημητρίου, όπως μαθαίνουμε, έχει πολύ καλή σχέση με την Pamela Anderson αλλά και με τα εγγόνια της που την υπεραγαπούν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved