Το "ασχημόπαπο" είναι σκέτη κουκλίτσα!
Media

Το "ασχημόπαπο" είναι σκέτη κουκλίτσα!

Το... ασχημόπαπο είναι κύκνος! Η Patty με τις κοτσίδες, τα σιδεράκια και τα μεγάλα μυωπικά γυαλιά, που κάνει «ντου» στις 29 Αυγούστου στην ελληνική τηλεόραση από το Μega, είναι η κουκλίτσα Λάουρα-Ναταλία Εσκιβέλ.

Η ξανθιά πρωταγωνίστρια είναι σήμερα μόλις 16 ετών. Γεννήθηκε στις 18 Μαΐου του '94 στο Μπουένος Αϊρες και βλέπει τις μετοχές της να απογειώνονται. Στα έντεκα μόλις χρόνια της υπογράφει συμβόλαιο για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της «Πατίτο». Η σειρά κρατάει δύο χρόνια και η μικρούλα Λάουρα-Ναταλία δεν μπορεί να πιστέψει στην τύχη που της χάρισε απλόχερα ο Θεός.

Το ταλαντούχο κοριτσάκι που φιγουράρει καθημερινά στα διαφημιστικά σποτ του καναλιού της Μεσογείων, λόγω της επικείμενης πρεμιέρας της σειράς, σε ηλικία μόλις επτά ετών τραγουδούσε, έκανε σκετσάκια, έπαιζε πιάνο και παράλληλα έκανε μαθήματα χορού! Ο κόσμος της Λατινικής Αμερικής την πρωτογνώρισε στο μουσικό ριάλιτι «Codigo F.A.M.A. Argentina» (έφτασε μέχρι τις φιναλίστ).

Εκεί όπου έκλεψε την παράσταση και της άνοιξαν οι πόρτες ήταν στο δημοφιλέστερο show της Αργεντινής, το «Showmatch», που έκανε αφιερώματα σε ταλαντούχα παιδιά. Η Λάουρα τραγούδησε τραγούδια της Disney σημειώνοντας εξαιρετικά υψηλή τηλεθέαση και έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στο κοινό. Οπως ήταν η φυσικό, η δημοτικότητά της ανέβηκε κατακόρυφα και έτσι ο παρουσιαστής και παραγωγός Μαρκέλο Τινέλι πρόσφερε στη μικρή σταρ συμβόλαιο. Αυτή η υπογραφή ήταν αρκετή για να ξεκινήσει λαμπρή καριέρα. Επιλέχθηκε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της σειράς «Patitο Feo» από την εταιρεία παραγωγής Ideas del Sur, το σίριαλ έκανε πάταγο παγκοσμίως και τώρα έρχεται στην ελληνική TV. Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved