Μαρία Μενούνος: Πρόβα για τον Μαραθώνιο
Showbiz

Μαρία Μενούνος: Πρόβα για τον Μαραθώνιο

Πρόβα για τον Μαραθώνιο της Αθήνας έκανε η Μαρία Μενούνος! Η λαμπερή παρουσιάστρια μπορεί να μην έβαλε το σορτς για να τρέξει, αλλά ήταν η οικοδέσποινα του Rock'n'roll Half Marathon που πραγματοποιήθηκε στο Σικάγο. Περισσότεροι από δυόμισι χιλιάδες δρομείς συμμετείχαν, με την κούκλα Ελληνοαμερικανίδα να δίνει το... τέμπο.

Σορτσάκι και καπελάκι τζόκεϊ φόρεσε ο παρουσιαστής του καιρού του NBC Al Roker, ενώ η Ελληνίδα «miss Access Hollywood» πόζαρε με πλατύ χαμόγελο δίπλα του. Φορώντας ένα απλό Τ-shirt, η Μαρία παρουσίαζε και παρακολουθούσε από τις κερκίδες τους δρομείς, ανάμεσα στους οποίους ήταν πολλοί celebrities.

Στο δεύτερο Rock'n'roll Half Marathon μεταξύ άλλων διασήμων πήραν μέρος το πρώην top model και σχεδιάστρια κοσμημάτων Kelly Bensimon, ο διάσημος Αμερικανός πιλότος και ηθοποιός Jake Pavelka, η δημοφιλής παρουσιάστρια της εκπομπής «E! News» Giuliana Rancic που έτρεξε με τη φίλη της, επίσης γνωστή TV persona της Αμερικής Kelli Zin. Η Μαρία στις 31 Οκτωβρίου θα συμμετάσχει στον κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved