Μάγκυ Χαραλαμπίδου: «Πρώτα θα έρθει το μωρό και μετά ο γάμος»
Showbiz

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: «Πρώτα θα έρθει το μωρό και μετά ο γάμος»

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου μίλησε για την πρώτη της διαφήμιση, η οποία προτείνει αναπαυτικά καναπέ γνωστής εταιρείας επίπλων, ενώ αποκαλύπτει τους φόβους της για τον γάμο αλλά και το πότε θα αποκτήσει παιδί! 

«Είναι η πρώτη φορά που κάνω διαφήμιση. Να πω την αλήθεια, αν δεν ήμουν σίγουρη για το προϊόν, δεν θα το διαφήμιζα, επειδή δεν είμαι μοντέλο και δεν θα ήθελα να ταυτιστώ με κάτι. Οσο για το ποσό που πήρα; Τίποτε! Θα πληρωθώ σε είδος! Και μην πάει το μυαλό σας αμέσως στο πονηρό! Θέλω κάποια πράγματα για το σπίτι μας και ήδη τα περισσότερα έπιπλα μας είναι Συλβεστρίδη! Αυτή θα είναι η αμοιβή μου. Θα μου πεις, τι λες τώρα; Ευλογείς τα γένια σου; Δεν είναι έτσι! Να είστε σίγουροι ότι αν δεν μου άρεσαν τα έπιπλα, δεν θα έκανα και τη διαφήμιση. Και είναι και το άλλο: η μαμά μου και πιο παλιά στο σπίτι μας είχε έπιπλα από τον Συλβεστρίδη και τον Σαρίδη! Τυχαίο; Δεν νομίζω!» είπε χαρακτηριστικά για την διαφήμιση.


Η σχέση της με τον Αλέξανδρο Συλβεστρίδη κρατά περίπου πέντε χρόνια και οι δυο τους θεωρούνται από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια. Η Μάγκυ γυρνάει όλη την Ελλάδα και στα decks της «προσκυνάνε» οι πάντες. Ο Αλέξανδρος ξεκλέβει χρόνο για να είναι κοντά στην καλή του όποτε το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του. Εδώ και κάποια χρόνια περιμένουμε τον γάμο τους και ορισμένοι κακόγλωσσοι βλέποντας ότι αργεί μίλησαν για σενάρια χωρισμού. Διαψεύστηκαν όμως, αφού η Μάγκυ και ο Αλέξανδρος είναι περισσότερο αγαπημένοι παρά ποτέ.


«Ο Αλέξανδρος μου θυμίζει πολύ συχνά για το γάμο μας. Μου λέει: «τι θα γίνει, θα με αποκαταστήσεις ποτέ;». Δεν ξέρω, νομίζω ότι ξαφνικά θα πρέπει να πάρω ξανά σοβαρά τον εαυτό μου και ομολογώ ότι αυτό με φοβίζει λίγο. Θα δείξει! Είμαστε πολλά χρόνια μαζί και είμαστε πολύ καλά, νιώθω σαν να είμαστε παντρεμένοι και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Δεν θέλω να περάσω το μήνυμα «μην παντρεύεστε», αλλά σίγουρα ο γάμος δεν κάνει δυο ανθρώπους ευτυχισμένους. Τους κάνουν η αγάπη και ο σεβασμός. Πιο πολύ αγχώνομαι με την ιδέα της προετοιμασίας, με τους καλεσμένους και όλα αυτά. Θέλω ο γάμος μου αυτήν τη φορά να είναι κλειστός...»

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι θα έρθει πρώτα το μωρό και μετά θα γίνει ο γάμος». πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved