Η Έλενα Παπαρίζου στο νοσοκομείο Καρδίτσας!
Showbiz

Η Έλενα Παπαρίζου στο νοσοκομείο Καρδίτσας!

Την Παιδιατρική την Χειρουργική και την Ορθοπαιδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας επισκέφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 28 Αυγούστου 2010 η τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου συνοδευόμενη από το Δήμαρχο Καρδίτσας Δομήνικο Βερίλλη.

Η τραγουδίστρια που κατάγεται από το νόμο μας, με την ευκαιρία της συναυλίας που θα δώσει σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας στις 21:30 μαζί με το συγκρότημα ONIRAMA, θέλησε να επισκεφθεί μερικούς συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και να τους δώσει μια διαφορετική νότα αισιοδοξίας.
Ειδικότερα, η επίσκεψη της δημοφιλούς τραγουδίστριας στην Παιδιατρική Κλινική όπως ήταν αναμενόμενο χαροποίησε ιδιαίτερα τα παιδιά που φιλοξενούνται αυτό το διάστημα στους θαλάμους της, τα οποία έσπευσαν να την αγκαλιάσουν και να φωτογραφηθούν μαζί της, ενώ η ίδια μοίρασε αυτόγραφα στους μικρούς θαυμαστές της.
Ο κ. Βερίλλης ευχαρίστησε την κ. Παπαρίζου για την αξιέπαινη, όπως τη χαρακτήρισε πρωτοβουλία της να διαθέσει λίγο από τον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο της, προκειμένου να προσφέρει χαρά στα μικρά παιδιά που φιλοξενούνται στην Παιδιατρική Κλινική αλλά και στους υπόλοιπους νοσηλευόμενους του νοσοκομείου, ευχόμενος την ίδια ευαισθησία να επιδεικνύουν όλοι οι καλλιτέχνες, ώστε να αξιοποιούν την δημοφιλία τους, για να προσφέρουν με όποιο τρόπο μπορούν στο κοινωνικό σύνολο. πηγή:Karditsalive

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved