Βασίλης Κικίλιας: Η πολιτική, το “ερωτικό μανιφέστο” και η φιλία με τον Γιώργο Λιάγκα
Showbiz

Βασίλης Κικίλιας: Η πολιτική, το “ερωτικό μανιφέστο” και η φιλία με τον Γιώργο Λιάγκα

“Αγαπάω τις γυναίκες! Ανθίζουν την άνοιξη, ομορφαίνουν μαζί με τον καιρό και το καλοκαίρι πια είναι αχτύπητες. Με νέα γκαρνταρόμπα, πιο γυμνασμένες, με την αυτοπεποίθηση στα ύψη και τον αντρικό πληθυσμό να στενάζει!” Αυτά ήταν τα λόγια του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, Βασίλη Κικίλια με τα οποία ξεκινούσε την ομιλία του στο πολιτικό του μανιφέστο.

Και συνέχισε λέγοντας: “Φαντάζομαι λοιπόν πως το πρώτο τριήμερο του καλοκαιριού (6, 7, 8 Ιουνίου), του Αγίου Πνεύματος, θα φύγετε όλες και θα ξεχυθείτε στις κοντινές αλλά και μακρινές παραλίες (νησιά, εξοχικά κα). Σωστά; Λάθος!!! Είσαστε το ισχυρότερο φύλο, χρησιμοποιείτε το μυαλό σας περισσότερο από τους άντρες, σας θαυμάζω γι' αυτό και ξέρω πως τελικά δεν θα το κάνετε...
Ναι, είναι οι Ευρωεκλογές και η ψήφος δεν πρέπει να είναι χαλαρή.” Αυτός ήταν ο τρόπος του ώστε να πείσει τις γυναίκες ψηφοφόρους του να προσέλθουν στις κάλπες των Ευρωεκλογών. Ο Βασίλης Κικίλιας είναι προσωπικός φίλος του Γιώργου Λιάγκα και μάλιστα ήταν ο άνθρωπος που οδηγούσε το αυτοκίνητο που μετέφερε τον δημοσιογράφο στο “Island” την ημέρα του γάμου του.
Πηγή: Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved