Άγγελος-Στέλιος Διονυσίου: «Εκτός από αδέλφια, είμαστε πολύ καλοί φίλοι»
Showbiz

Άγγελος-Στέλιος Διονυσίου: «Εκτός από αδέλφια, είμαστε πολύ καλοί φίλοι»

Ο Άγγελος και ο Στέλιος Διονυσίου φωτογραφίζονται στους δρόμους της Νέας Υόρκης και μιλούν για την αδελφική τους σχέση, τις οικογένειές τους αλλά και την κοινή τους αγάπη που δεν είναι άλλη από το τραγούδι. Ο Άγγελος και ο Στέλιος μπορεί να είναι αδέλφια, συγχρόνως όμως είναι οι καλύτεροι φίλοι.


-Πως ήταν το ταξίδι σας στην Αμερική;
Α.Δ: «Επισκέπτομαι την Αμερική 30 χρόνια. Φέτος, συνδύασα αυτό το ταξίδι με το γάμο του αδελφού μας του Διαμαντή, αλλά και με κάποιες εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα. Για άλλη μια φορά εντυπωσιάστηκα από το πόσο φιλόξενοι και εγκάρδιοι είναι οι Ομογενείς».
Σ.Δ: «Η Νέα Υόρκη είναι η αγαπημένη πόλη. Είναι το μέρος που μπορείς να κάνεις ότι επιθυμείς, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας».

-Υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσά σας;
Α.Δ: «Όχι, σε καμιά περίπτωση. Όταν κάνει επιτυχία ο Στέλιος είναι σαν να την κάνω εγώ. Έτσι πιστεύω ότι αισθάνεται και εκείνος για μένα»
Σ.Δ: «Μπορεί να ακουστεί περίεργο, αλλά ποτέ δεν υπήρξε ζήλια ανάμεσά μας, γιατί όταν κάνει επιτυχία ο ένας είναι σαν να την κάνει και ο άλλος. Θεωρώ ότι είναι καλό που κινούμαστε στον ίδιο χώρο, γιατί έτσι προστατευόμαστε καλύτερα».

-Τι είναι αυτό που απολαμβάνετε να κάνετε το καλοκαίρι με τα παιδιά σας;
Α.Δ: «Το καλοκαίρι ειδικά, η ώρα περνάει ευχάριστα με διάφορα παιχνίδια στην θάλασσα, καλό φαγητό και ύπνο».
Σ.Δ: «Η χαρά του καλοκαιριού είναι να είμαι όλη μέρα στην παραλία, μαζί με τα παιδιά μου»

-Τι περιλαμβάνουν τα επόμενα σχέδιά σας;
Α.Δ: «Αυτή την περίοδο, προετοιμάζω τη νέα μου δισκογραφική δουλειά, ενώ βρίσκομαι σε συζητήσεις με κέντρα διασκέδασης για το χειμώνα. Είναι πολύ πιθανό βέβαια να δραστηριοποιηθώ επιχειρηματικά μαζί με τον αδελφό μου τον Διαμαντή στην Αμερική»
Σ.Δ: «Έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, θα συνεχίσω κάποιες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και μετά θα μπω εντατικά στο στούντιο».

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved