Μενεγάκη-Καραβάτου: Τι είπαν χθες στην συνάντηση που είχαν στα pro studios
Media

Μενεγάκη-Καραβάτου: Τι είπαν χθες στην συνάντηση που είχαν στα pro studios

Διανύουμε περίοδο προετοιμασίας των τηλεοπτικών εκπομπών και όπως είναι φυσικό οι περισσότεροι leaders (παρουσιαστές-παρουσιάστριες) ξημεροβραδιάζονται στα γραφεία τους προκειμένου να είναι όλα έτοιμα και στην ώρα τους.

Φέτος η πίεση σε όλες τις ζώνες αναμένεται να είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Και αυτό δε οφείλεται μόνο στον ανταγωνισμό αλλά και στα περιορισμένα χρήματα που αναμένεται να δοθούν στην παραγωγή των εκπομπών. Ειδικά η δευτερη παράμετρος έχει αγχώσει πολύ τα στελέχη των εκπομπών που αναζητούν «φθηνούς» τρόπους για ν' ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των καιρών.


Από αυτή τη νέα πραγματικότητα δεν θα μπορούσαν ν απέχουν η Ελένη Μενεγάκη και η Κατερίνα Καραβάτου. Οι δύο παρουσιάστριες συναντήθηκαν χθες στα γραφεία της Ελένης μετά από πρωτοβουλία της παρουσιάστριας του «Καφέ με την Ελένη». Είχαν να μιλήσουν κοντά δύο μήνες και η Ελένη πιο όμορφη από ποτέ ευχήθηκε στην Κατερίνα καλή επιτυχία, καλή δύναμη, ενώ της επεσήμανε πώς είναι μια δύσκολη περίοδος, που θα ξεπεραστεί μόνο με πολύ προσωπική δουλειά. Να σημειώσουμε πώς το φετινό Κους Κους κάνει πρεμιέρα στις 13 Σεπτεμβρίου και πώς η θεματολογία του θα απέχει πολύ από την περσινή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved