MTV: 'Εγινε 2 χρονών!
Media

MTV: 'Εγινε 2 χρονών!

Δύο χρονών έγινε το MTV. Η «άφιξη» του καναλιού γιορτάστηκε στο πρώτο MTV DAY στις 5 Οκτωβρίου 2008, στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο σε μια συναυλία-σταθμό με τις συναρπαστικές ερμηνείες των R.E.M., Kaiser Chiefs, Gabriella Cilmi και C:REAL, που έκοψε την ανάσα σε 65.000 θεατές, ενώ την ίδια στιγμή εκατομμύρια τηλεθεατές σε Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Γαλλία αλλά και Ελλάδα, παρακολούθησαν ζωντανά σε high definition την αναμετάδοση της δωρεάν συναυλίας του MTV.

Τα πρώτα γενέθλια του καναλιού γιορτάστηκαν με το MTV DAY 2009, μια ανεπανάληπτη συναυλιακή εμπειρία, γεμάτη ενέργεια και εκρηκτικές ερμηνείες. Ένα υπερθέαμα διεθνών προδιαγραφών που έζησαν στο ΟΑΚΑ 16.000 θεατές. Το νεανικό κοινό είχε την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά τους Tokio Hotel, στην παγκόσμια πρώτη παρουσίαση του νέου τους άλμπουμ, Humanoid, καθώς και τους Aloha from Hell, το Μύρωνα Στρατή, τους Professional Sinnerz και τους Moral. Ακόμη, η συναυλία MTV DAY 2009 έφερε την Αθήνα στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, καθώς προβλήθηκε σε όλα τα κανάλια MTV σε Ευρώπη, Αμερική (εκτός των Η.Π.Α.), Ασία και Αφρική, στο πλαίσιο της παραγωγής MTV World Stage.

Καινούργιες σειρές και περισσότερη μουσική προσέφερε το νεανικό, ζουμερό, «φρεσκο-στημένο» τηλεοπτικό πρόγραμμα του MTV τη σεζόν 2009-2010 που έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου. Μεταξύ άλλων, έκαναν πρεμιέρα στην Ελλάδα 20 καινούριες σειρές, που οι περισσότερες προβλήθηκαν ταυτόχρονα από όλα τα MTV της Ευρώπης, όπως για παράδειγμα τα Jersey Shore, 16 & Pregnant και Blue Mountain State.

Με βασική προτεραιότητα την ανάπτυξη ελληνικού τηλεοπτικού περιεχομένου, προστέθηκαν νέες ελληνικές παραγωγές με πρωτότυπο, διασκεδαστικό και νεανικό concept όπως η κινηματογραφική εκπομπή MTV Take 20, η μουσική εκπομπή Headbangers Ball, η εκπομπή με το road trip των pro skaters ON THE GO και η εκπομπή αφιερωμένη στα video games GAME ON, το καθημερινό τηλεοπτικό μαγκαζίνο Your Noise Live αλλά και το πρώτο MTV Unplugged Sessions με τη Δέσποινα Βανδή. Παράλληλα, μετά την επιτυχία που γνώρισαν την προηγούμενη χρονιά, συνεχίστηκε ο δεύτερος κύκλος των εκπομπών Live @ Your Place, Hit List Hellas με τους VJs Άλεξ και Ναυσικά, MTV Pulse και My MTV.

Το MTV καλωσόρισε στην τηλεοπτική οικογένεια τη Βανέσα και τον Ορφέα, τους VJs της ελληνικής παραγωγής Headbangers Ball. Επιπλέον, οι «φωνές» του καναλιού, Πάρις Λύκος και Κατερίνα Τσάβαλου πέρασαν μπροστά από το φακό και μπορούμε πλέον να τους παρακολουθούμε στο Your Noise Live, καθημερινά στο MTV. Νέα πρόσωπα στο κανάλι είναι ο Γιώργος Σατσίδης παρουσιαστής του MTV Take 20, αλλά και οι VJs Βασιλική Αρβανίτη και Estel που συμπαρουσιάζουν με τους υπόλοιπους VJs το Your Noise Live.

Για ακόμα μια χρονιά απολαύσαμε στο MTV Greece πολλές αποκλειστικότητες από το χώρο της μουσικής και της showbiz. Σε παγκόσμια πρεμιέρα παρακολουθήσαμε μεταξύ άλλων από το δίκτυο του MTV και το ελληνικό MTV το «Neutron Star Collision (Love is Forever») των Muse, το πολυαναμενόμενο «Last of the American Girls» των Green Day, το «The Catalyst» των Linkin Park , το «Mine» της Taylor Swift, αλλά και την καινούργια δουλειά των Gorillaz «Plastic Beach» μέσω live streaming από το mtvgreece.gr. Ξεχωριστές ήταν επίσης οι λαμπερές βραδιές των Βραβείων του MTV που παρακολουθήσαμε σε αποκλειστικότητα από το κανάλι: Europe Music Awards 2009, Video Music Awards 2009, Video Music Awards 2009 και MTV Movie Awards 2010.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved