Ποιος πρώην παίκτης reality έσωσε 40χρονη από πνιγμό;
Media

Ποιος πρώην παίκτης reality έσωσε 40χρονη από πνιγμό;

Στο reality «Survivor» έμαθε να επιβιώνει κάτω από αντίξοες συνθήκες. Στο νησί του στην Κρήτη ο πρώην παίκτης του εν λόγω παιχνιδιού κατάφερε με αυτοθυσία να σώσει μία 40χρονη γυναίκα από πνιγμό.

Ο λόγος για τον Παύλο Παπαδάκη. Ο νεαρός διέκρινε την γυναίκα να παλεύει με τα κύματα, τα οποία μέσα σε λίγα λεπτά θα την πετούσαν μέσα σε μυτερούς βράχους. «Είδα μία γυναίκα και πήγαινε προς τα βράχια. Δεν το σκέφτηκα και πολύ, δεν πρόλαβα να πω και τίποτα στην κοπέλα μου. Μπήκα ανάμεσα από τα βράχια για να μην χτυπήσει η γυναίκα. Ήταν επικίνδυνα… την τράβηξα με το ένα μου χέρι και την ανέβασα πάνω στα βράχια» αναφέρει.


Στον μικρό κόλπο στα Χανιά βρίσκονταν λίγοι λουόμενοι και η γυναίκα ήταν πολύ τυχερή που ο πρώην παίκτης του Survivor, την είδε να παλεύει με τα κύματα.


Όταν πλέον πλησίασε στην ακτή, κατάλαβε ο κόσμος στην παραλία πόσο είχε κινδυνεύσει η γυναίκα και τότε μόνο έσπευσαν να τις προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.


Ο Παύλος Παπαδάκης υποστηρίζει πως δεν έκανε κάτι σπουδαίο. Νομίζει ότι όποιος κι αν βρισκόταν στη θέση του, θα έκανε το ίδιο. Νομίζει...

Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved