Στείρος ο Βασιλιάς της Ποπ;
Showbiz

Στείρος ο Βασιλιάς της Ποπ;

Ο πρώην εραστής του δερματολόγου του Michael Jackson, Arnold Klein, υποστήριξε πως ο τραγουδιστής δεν μπορούσε να κάνει παιδιά αφού ήταν στείρος...

Σε μια ηχογραφημένη συνέντευξη που έδωσε στο US website, ο Paul Gohranson, οποίος είναι μασέρ και πρώην εραστής του δερματολόγου υποστήριξε πως ο Jacko μετά από χτύπημα του πατέρα του στη βουβωνική χώρα δεν μπορούσε να κάνει παιδιά. Μάλιστα, είπε πως ο δερματολόγος του ήταν εκείνος που δώρισε το σπέρμα του προκειμένου να γίνει πατέρας ο βασιλιάς της ποπ.

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Gohranson, ο Joe Jackson, πατέρας του Michael, τον είχε χτυπήσει δύο φορές. Συγκεκριμένα, την πρώτη του σήκωσε το ένα πόδι και άρχισε να τον χτυπάει στα γεννητικά του όργανα, ενώ τη δεύτερη φορά αφορμή στάθηκε ο πρώτος σόλο δίσκος του Jacko που επειδή δεν είχε επιτυχία, ο πατέρας του αμφισβήτησε τον ανδρισμό του και τον χτύπησε άσχημα και πάλι στα γεννητικά του όργανα.

Η ζημιά είχε γίνει”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο μασέρ κι έτσι ο πρώην εραστής του -ο δερματολόγος του Jackson δηλαδή- αποφάσισε να δώσει το σπέρμα του προκειμένου ο Michael Jackson να γίνει πατέρας των τριών παιδιών του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved