Γιούρκας Σεϊταρίδης: “Θα είμαστε εκεί”
G-Sports

Γιούρκας Σεϊταρίδης: “Θα είμαστε εκεί”

Για την εθνική Ελλάδος, τον Φερνάντο Σάντος, αλλά και για την αγάπη του για τα αυτοκίνητα μίλησε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.

«Εχουμε μια αρκετά καλή ομάδα και έναν προπονητή που έχει αυτοπεποίθηση και μπορεί να το περάσει αυτό στην ομάδα. Πιστεύω, λοιπόν, ότι θα είμαστε κι εμείς στα τελικά του Euro 2012. Αρκεί να παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Δεν πιστεύω ότι θα έχουμε πρόβλημα, αν είμαστε αυτοί που πρέπει» δήλωσε ο αμυντικός του Παναθηναϊκού στη Sportday, ενώ για τον Φερνάντο Σάντος τόνισε:

«Πιστεύω ότι είναι ιδανική περίπτωση ο Σάντος, γιατί είναι χρόνια στην Ελλάδα, έχει δουλέψει σε πολλές ελληνικές ομάδες και ξέρει τα δεδομένα. Δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Εχει συνεργαστεί με τους περισσότερους παίκτες. Είναι καλός προπονητής. Πιστεύω ότι θα πάει καλά. Πρέπει να του δώσουμε μόνο λίγο χρόνο για να περάσει αυτά που θέλει στην ομάδα, όπως π.χ. το νέο σύστημα».

Στην ερώτηση αν θεωρεί ότι μια μερίδα του Τύπου τον έχει αδικήσει όσον αφορά το θέμα με τη συμπάθειά σου για τα τα αυτοκίνητα απάντησε:

«Αυτό το κλίμα που λες ότι ορισμένοι δημοσιογράφοι πήγαν να το δημιουργήσουν τελικά το δημιούργησαν. Το κατάφεραν. Κακά τα ψέματα. Με πειράζει, διότι πολλές φορές κάποιος που δεν με γνωρίζει βγάζει λανθασμένα συμπεράσματα. Δεν είναι σωστό να βγάζεις προς τα έξω μια εικόνα για κάποιον η οποία δεν ισχύει, επειδή π.χ. δεν τον συμπαθείς ή έχεις κόντρα μαζί του. Δεν πιστεύω π.χ. να υπάρχει άντρας που να μην του αρέσουν τα αυτοκίνητα. Δεν βλέπω πού είναι το κακό. Στο εξωτερικό όλοι το θεωρούν φυσιολογικό και δεν ασχολείται κανείς μ' αυτό. Εδώ στην Ελλάδα ίσως να είμαστε λίγο πίσω σε ορισμένα πράγματα. Αυτοί που πραγματικά με γνωρίζουν ξέρουν ποιος είμαι. Τώρα πια έχω πάψει ν' ασχολούμαι με αυτά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved