Ρένος Χαραλαμπίδης:«Έζησα τη γέννηση, την ακμή και το θάνατο της τηλεόρασης»
Media

Ρένος Χαραλαμπίδης:«Έζησα τη γέννηση, την ακμή και το θάνατο της τηλεόρασης»

Μετά από επτά χρόνια απουσίας από την τηλεόραση, ο Ρένος Χαραλαμπίδης επιστρέφει αυτή την φορά στον ρόλο του παρουσιαστή. Ο ηθοποιός θα παρουσιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο το πιο ανατρεπτικό τηλεπαιχνίδι της φετινής σεζόν που δεν είναι άλλο από το «Λες και το ‘ ξερες». Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν είναι παρουσιαστής αν και το είχε ξανακάνει στο παρελθόν γι’ αυτό και θα αντιμετωπίσει την παρουσίαση ως... ρόλο.


-Είπατε το «ναι», παρότι δεν έχει σχέση με την ηθοποιία.
«Εγώ αντιμετωπίζω την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού σαν ρόλο, που μάλιστα έχει αυτοσχεδιαστικές δυνατότητες. Θεωρώ πως με το να παρουσιάσεις ένα παιχνίδι βελτιώνεσαι και ως ηθοποιός αφού έρχεσαι αντιμέτωπος με την κάμερα σε πρώτο πρόσωπο»

-Έχετε άγχος για την τηλεθέαση;
«Και βέβαια έχω άγχος! Ας μην λέμε ψέματα, ποιος από εμάς δεν θέλει να κάνει κάτι που θα αρέσει στον κόσμο;»

-Βιώνουμε την πιο δύσκολη φάσης της τηλεόρασης. Μόλις δέκα σίριαλ έχουν πάρει έγκριση, σε αντίθεση με άλλες χρονιές.
«Γι’ αυτό θεωρώ πως έκλεισε για πάντα ένα κεφάλαιο, κομμάτι του οποίου ήμουν κι εγώ. Πέτυχα τη γέννηση, την ακμή και το θάνατο της χρυσής εποχής της ιδιωτικής τηλεόρασης. Πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Το επάγγελμα του ηθοποιού αλλάζει εικόνα και ξαναγυρίζει στην πραγματική του φύση που είναι το θέατρο».

-Πολλοί πάντως υποστηρίζουν ότι οι ηθοποιοί ψωνίστηκαν με την τηλεόραση.
«Βεβαίως. Ξέρεις, η γρήγορη και εύκολη αναγνώριση σε κάνει να χάνεις τον μπούσουλα. Ο χώρος μας γέμισε από ανθρώπους που έγιναν ηθοποιοί για να γίνουν διάσημοι, να βγάλουν λεφτά και να ικανοποιήσουν κάποιες άλλες προσωπικές τους φιλοδοξίες πέρα από την Τέχνη»

Πηγή: 7μέρεςTv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved