Video: Η συνάντηση της Μενεγάκη με την Victoria Beckam
Showbiz

Video: Η συνάντηση της Μενεγάκη με την Victoria Beckam

Η Victoria Beckam έρχεται στην Ελλάδα καλεσμένη γνωστού επιχειρηματία που διατηρεί πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Πύλο. Πρόκειται για το ίδιο ξενοδοχείο που απόλαυσε μέρος των διακοπών της η Ελένη Μενεγάκη.

Η Victoria θα μείνει σε προεδρική σουίτα και μαζί της δεν θα είναι ο Ντειβιντ Μπεκαμ αλλά δυο ντανταδες και τα τρία της παιδιά. Μάλιστα το τριήμερο που θα μείνει η Βικτώρια στο ξενοδοχειακό συγκρότημα, ο ιδιοκτήτης έχει καλέσει εκτός από την Ελένη Μενεγάκη και άλλους γνωστούς της σοου μπιζ για να γίνει ντόρος.

Βέβαια δεν είναι η μόνη που θα έρθει στην Ελλάδα. Και ο Μπρους Γουίλις μέσα στον επόμενο μήνα θα έρθει στην χώρα μας. Μάλιστα η Κατερίνα Τσανταλη, που έχει πλέον συνεργασία μαζί του, αποκάλυψε στο Star, «είναι αλήθεια ότι ο Μπρους Γουίλις έρχεται στα πλαίσια προώθησης μιας βότκας που είναι μέτοχος και έρχεται στην χώρα μας τον επόμενο μήνα».

Ο Μπρους Γουιλις όμως δεν θα έχει μόνο αυτή την επαφή με την χώρα μας. Η Βότκα που είναι μέτοχος ο διάσημος ηθοποιός είναι και ο χορηγός στο βίντεο κλιπ της Άννας Βίσση και του Ντέιβιντ Στιούαρτ και η ελληνίδα σταρ θα συναντηθεί μαζί του το διήμερο που ο Μπρους θα επισκεφτεί την χώρα μας.



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved