Στα δικαστήρια Αϊβάζης-Κορινθίου
Showbiz

Στα δικαστήρια Αϊβάζης-Κορινθίου

Στα δικαστήρια βρέθηκαν ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου, καθώς σήμερα επρόκειτο να δικαστεί η μήνυση που έχουν καταθέσει εναντίον γνωστού περιοδικού για συκοφαντική δυσφήμηση.

Τελικά, το δικαστήριο πήρε αναβολή για τις 2 Δεκεμβρίου.

Λίγες ημέρες πριν ανεβεί τα σκαλιά της Εκκλησίας, το ζευγάρι των ηθοποιών παρουσιάστηκε στην Ευελπίδων για την υπόθεση που το απασχολεί εδώ και ένα χρόνο.

Το επίμαχο δημοσίευμα είχε τίτλο «Αϊβάζης - Κορινθίου: σπρώχνουν για 20.000 ευρώ το παιδί τους στο εμπόριο». Στο ανυπόγραφο άρθρο, που δημοσιεύτηκε στις 20 Μαρτίου 2009, το περιοδικό ανέφερε πως οι δύο ηθοποιοί προσέφεραν την κορούλα τους έναντι χρημάτων για διαφημίσεις παιδικών ρούχων.

Όπως κάθε άλλος γονιός, έτσι και ο Γιάννης με την Μαρία, εξοργίστηκαν και σήμερα βρέθηκαν στο δικαστήριο για τo 20σελιδo δικόγραφο που είχαν καταθέσει.

«Κάθε πατέρας θα ήταν ενοχλημένος», δήλωσε ο ηθοποιός, και πρόσθεσε: «Κανονικά, αυτή η εβδομάδα θα έπρεπε να είναι εβδομάδα πολύ μεγάλης χαράς, αλλά αυτές τις μερούλες στεναχωριόμαστε ενώ δεν θα έπρεπε».

«Με ενόχλησε πολύ αυτό σαν μητέρα, δεν ανέχομαι τέτοιου είδους τίτλους που είναι αναληθείς», είπε η Μαρία Κορινθίου.

Όπως διευκρίνισε ο δικηγόρος των ηθοποιών, Αλέξης Κούγιας, η δίκη αναβλήθηκε επειδή οι κατηγορούμενοι δήλωσαν ασθένεια. «Θα μάθουμε ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το δημοσίευμα και θα υπάρξει παραδειγματική καταδίκη», πρόσθεσε.

Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved