Η μεγάλη αγωνία της Νανάς Παλαιτσάκη!
Showbiz

Η μεγάλη αγωνία της Νανάς Παλαιτσάκη!

Μια από τις μεγαλύτερες αγωνίες της ζωής της πέρασε η Νανά Παλαιτσάκη, όταν ο μονάκριβος γιός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό. Η Νανά ανησύχησε και, μάλιστα, διπλά, αφού ο γιος της υπηρετεί την θητεία του στο στρατό.


Πριν από δέκα μέρες ο στρατιώτης, μονάκριβος γιος της Νανάς είχε πάρει τριήμερη άδεια και βρισκόταν στο σπίτι του. Καθ’ οδόν για την μονάδα, όμως, παρουσίασε υψηλό πυρετό που δεν έλεγε να υποχωρήσει. Η κατάστασή του δεν βελτιώθηκε ούτε με τα αντιπυρετικά και, τελικά, διακομίστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Η γνωστή δημοσιογράφος φυσικά έσπευσε στο πλευρό του γιού της και έζησε στιγμές αγωνίας μέχρι να αρχίσει να υποχωρεί ο πυρετός. «Μέχρι να μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει η αγωνία μας ήταν μεγάλη. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά» είπε χαρακτηριστικά η Νανά σε δικούς της ανθρώπους. Ο γιος της προσβλήθηκε από λοίμωξη όπως και άλλοι συνάδελφοί του που υπηρετούν στην ίδια μονάδα.
Πάντως, τις ημέρες που νοσηλευόταν, η Νανά Παλαιτσάκη δεν έφυγε από το πλάι του και, μάλιστα, άφησε την δουλειά να περιμένει παρά τις προετοιμασίες για την πρεμιέρα της στον ΑΝΤ1. πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved