Fashion Police της εβδομάδας
G-Fashion

Fashion Police της εβδομάδας

Πόσες φορές έχετε σκύψει στο αυτί της φίλης σας για να σχολιάσετε το ντύσιμο της διπλανής σας σε ένα γάμο, ένα πάρτι, ή και στο δρόμο βρε αδερφέ; Εμείς σίγουρα πολλές. Και πόσες ώρες έχετε περάσει μπροστά στον καθρέφτη προσπαθώντας να τελειοποιήσετε το δικό σας σύνολο – μαρτυρώντας πάνω από τσάντες, ζώνες και παπούτσια, προς ανεύρεση του τέλειου αξεσουάρ που θα απογειώσει την εμφάνιση σας;


Είμαι σίγουρη πως, όπως όλες μας, κάποιες φορές τα έχετε καταφέρει, κάποιες φοβάστε πως όχι, και κάποιες είναι σίγουρο πως καλύτερα θα ήταν να κάτσετε σπίτι σας, να φάτε ένα οικογενειακό παγωτό και να δείτε ‘Τα μυστικά της Εδέμ’. Έτσι λοιπόν, σε περίπτωση που είτε θέλετε να νιώσετε καλύτερα γελώντας με τον πόνο των άλλων, είτε να παραδειγματιστείτε, εμείς ετοιμάσαμε μια γρήγορη λίστα με κάποιες που τις τελευταίες ημέρες τα κατάφεραν, και κάποιες που πήραν fail.





Κακοντυμένες




Kim Kardashian


Η Kim Kardashian ονειρεύτηκε ότι ήταν κάποια άλλη και αποφάσισε να φορέσει τον καταπληκτικό αυτό σομόν φόρεμα κορσέ. Λογικά πίστευε ότι την κολακεύει. Όσο για τα παπούτσια, αυτά είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.




Jordan


Για κάποιο λόγο, η Αpple θεώρησε σωστή επιχειρηματική κίνηση το λανσάρισμα ενός iPod που θα φέρει το όνομα της Katie Price, η αλλιώς Jordan. Η ίδια λοιπόν, θεώρησε με την σειρά της ότι το να ντυθεί σαν ένα τεράστιο iPod ήταν μια σωστή, ενδυματολογικά, κίνηση. Εμείς, το θεωρήσαμε διασκεδαστικό.




Ειρήνη Παπαδοπούλου


Πρώτη φορά βλέπω πιο πολύ ύφασμα στο παπούτσι απ’ ότι σε όλο το υπόλοιπο σύνολο.




Τάμτα


Η στάση του σώματος ήρθε κι έδεσε τόσο με την κόμμωση όσο και με την αμφίεση για να μας παραπέμψουν σε ένα στιλ του τύπου μεταμοντέρνο βουκολικό. Μην το ψάξετε, η Τάμτα το εφηύρε.




Ελεονώρα Μελέτη


Λοιπόν, έχουμε και λέμε (από πάνω): Punk, ρομαντικό, βικτωριανό, λίγο σουρεαλισμός αλλά και η πάντα απαραίτητη πινελιά της λαϊκής αγοράς …το μελέτησε πολύ το θέμα!




Καλοντυμένες




Μαριάννα Βαρδινογιάννη



Τα σωστά αξεσουάρ για το σωστό φόρεμα – όλα σε μια σωστή κυρία.




Έλλη Κοκκίνου


Alexander McQueen grecian φόρεμα συνδυασμένο με χρυσά κοσμήματα – μια απόλυτα διαχρονική επιλογή!




Τζένη Μπαλατσινού


Η τσάντα δεν φαίνεται καλά ενώ το φόρεμα, δεν μπορώ να πω ότι με τρελαίνει . Οι nude γόβες όμως, μου κλείνουν το στόμα.




Blake Lively


Μπορεί να μην ευθύνεται η ίδια για το styling καθώς η φωτογραφία είναι από τα γυρίσματα της σειράς Gossip Girl αλλά και πάλι thumbs up!




Drew Barrymore

H Drew Barrymore βρέθηκε στο Λονδίνο για την πρεμιέρα της τελευταίας της ταινίας, «Going the Distance” και βγαίνοντας από το ξενοδοχείο της είπε να μας δώσει κι ένα γρήγορο μάθημα στιλ συνδυάζοντας ένα vintage φόρεμα με μια Preen ζώνη, παπούτσια Acne και δερμάτινο jacket, All Saints.
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved