Ο Δρ Murray σκότωσε τον Jackson
Showbiz

Ο Δρ Murray σκότωσε τον Jackson

Για πρώτη φορά ο μεγαλύτερος αδελφός του Michael Jackson, Tito, επιρρίπτει ευθέως την ευθύνη για το θάνατο του Jackson στον προσωπικό του γιατρό, δρ Conrad Murray και αποκαλύπτει ότι θεωρείται βασικός ύποπτος από την αστυνομία.

Ο Tito θεωρεί ότι ο Michael θα ήταν ακόμη ζωντανός αν ο γιατρός είχε καλέσει βοήθεια αμέσως μόλις συνειδητοποίησε ότι η κατάσταση του Michael ήταν σοβαρή. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Πιστεύω ότι πανικοβλήθηκε όταν είδε ότι ο αδελφός μου δεν ξυπνούσε. Μάλλον κατάλαβε ότι θα έβρισκε το μπελά του, γι’ αυτό προσπάθησε να τον συνεφέρει ο ίδιος». Επισήμως, η αστυνομία δεν έχει καταλήξει ακόμη σε κάποιο συμπέρασμα.
Την ίδια στιγμή, ο ομοφυλόφιλος δερματολόγος του Michael Jackson, δρ Arnold Klein, εκμυστηρεύτηκε σε φίλους του ότι είναι ο βιολογικός πατέρας της Paris και του Prince και ότι σκοπεύει να διεκδικήσει την κηδεμονία τους –και μαζί με αυτήν, τα 500 εκατομ. δολάρια που έχει αφήσει ο Jackson στα παιδιά του.


«Πετάει» τους διαχειριστές η μαμά Jackson


Η Katherine Jackson κατέφυγε σε έναν δικαστή ζητώντας του την άδεια να πάρει τη διαχείριση της περιουσίας του γιου της Michael από τα χέρια των John Branca και John McClain. Το περίεργο εδώ, είναι ότι η διαθήκη του Jackson περιέχει έναν όρο που ορίζει ότι αν κάποιος την προσβάλει, αποκλείεται αυτόματα από αυτήν, πράγμα που σημαίνει ότι η Katherine θα χάσει τα χρήματα που της άφησε ο γιος της. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι δεν υπάρχει κάποιος προφανής λόγος για να κάνει μια τέτοια κίνηση, αφού η διαθήκη της παραχωρεί το 40% από την περιουσία του Jackson, αλλά και την κηδεμονία των παιδιών, ενώ οι δύο εκτελεστές ήταν χρόνια συνεργάτες και έμπιστοι του Jackson.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved