Καρέ-καρέ το Σαββατοκύριακο Μενεγάκη-Παντζόπουλου στην Άνδρο
Showbiz

Καρέ-καρέ το Σαββατοκύριακο Μενεγάκη-Παντζόπουλου στην Άνδρο

Το ότι η Ελένη Μενεγάκη πήγαινε συχνά πυκνά στην Άνδρο φέτος το καλοκαίρι είναι κοινό μυστικό. Κι αν φωτογραφικά ντοκουμέντα δεν είχαμε δει πολλά, ήρθε η ώρα να δούμε την ξανθιά παρουσιάστρια με «καυτό» μπικίνι στην παραλία της Άχλας, συντροφιά με τον Ματέο Παντζόπουλο!

Η οικοδέσποινα του «Καφέ» βρέθηκε στο μέρος όπου γνώρισε τον Ματέο το περασμένο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό.

Αμακιγιάριστη, φορώντας χρυσαφί μπικίνι ή τυλιγμένη με μια μπλε πετσέτα, η Ελένη απολαμβάνει την θάλασσα και τον ήλιο.

Ο Ματέο φορά το μαγιό του και είναι ξαπλωμένος στην αμμουδιά, μιλώντας στο κινητό. Σε κάποιες φωτογραφίες μοιάζει σαν να έχει αντιληφθεί την παρουσία των φωτογράφων, καθώς κοιτάζει προς το μέρος τους και προσπαθεί να κρυφτεί.

Μην νομίζετε, όμως, ότι οι δυο επώνυμοι απόλαυσαν μόνο το μπανάκι τους στα καταγάλανα νερά της Άχλας. Μέχρι και σταφύλια πάτησαν, καθότι είπαν να πάρουν ενεργό μέρος στην γιορτή τρύγου που διοργανώνεται στην περιοχή!

Πάντως, η Ελένη φαίνεται πως έχει ενθουσιαστεί υπερβολικά με την Άχλα, όπου ο Ματέο διατηρεί το «πράσινο» ξενοδοχειακό του συγκρότημα.

Στην ίδια παραλία, άλλωστε, είχε τραβηχτεί το καλοκαίρι του 2009 η φωτογραφία τους, που για πολλούς σήμανε την αρχή του τέλους στον γάμο Λάτσιου - Μενεγάκη.

Πηγή: Star, Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved