Λιανός-Συνατσάκη: Κάνουν τις δικές τους προβλέψεις για το νικητή του X-factor 3
Media

Λιανός-Συνατσάκη: Κάνουν τις δικές τους προβλέψεις για το νικητή του X-factor 3

Αγαπούν πολύ τη μουσική και αυτή την περίοδο βρίσκονται πολύ κοντά στην ανάδειξη του νέου μουσικού ειδώλου. Ο Γιώργος Λιανός και η Μαρία Συνατσάκη είναι τα πρόσωπα που θα μεταφέρουν στο τηλεοπτικό κοινό τον παλμό και τις δηλώσεις των υποψήφιων από τα παρασκήνια του X-Factor. Μάλιστα δεν δίστασαν να κάνουν και τις δικές τους προβλέψεις για το νικητή του X-factor 3.

«Μουσικά ταυτίζομαι περισσότερο με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Γιώργο Λεβέντη ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το πώς προωθείται αυτή η δουλειά» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός. Όσο για την Ανθή του δήλωσε: «Η Ανθή απέρριψε σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις στην Αμερική, την καριέρα της και ουσιαστικά τη ζωή της εκεί για να έρθει στην Ελλάδα και να με βοηθήσει να κυνηγήσω το όνειρό μου. Έβαλε στην άκρη τα θέλω της για μένα γι΄αυτό και την παντρεύτηκα».
Η Μαρία Συνατσάκη αποκάλυψε ότι παρακολουθεί talent shows και δεν δίστασε να κάνει τις προβλέψεις της για το νικητή: «Έχουμε ήδη ακούσει φοβερές φωνές στην Κύπρο, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα Νομίζω ότι φέτος ο νικητής θα είναι γένους θηλυκού από την κατηγορία 16 έως 24». Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved