“Ερωτεύομαι κάθε δύο χρόνια”
Showbiz

“Ερωτεύομαι κάθε δύο χρόνια”

Μπορεί να έχουν περάσει δύο μήνες από τη μεγάλη βραδιά της Eurovision, παρόλα αυτά ο Alexander Rybak εξακολουθεί να ζει το δικό του “Παραμύθι”. Ένα μελωδικό “Παραμύθι” που τον έφερε στην χώρα μας για να το διηγηθεί στον Ρυθμό 9,49 και στον Μάκη Πουνέντη.

Ο 23χρονος νικητής αποκάλυψε πως “Δεν περίμενα ο κόσμος να ενδιαφέρεται τόσο πολύ για μένα μετά το τέλος του διαγωνισμού” και πραγματικά ήταν έκπληκτος όταν αντίκρισε τόσο πολύ κόσμο συγκεντρωμένο έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό. Υποστήριξε πως “τώρα πια για μένα όλα είναι πιο εύκολα” και πως “τώρα πληρώνομαι ενώ πριν αναγκαζόμουνα εγώ να πληρώσω” ότι αφορούσε τη δουλειά του. Φυσικά δεν θα μπορούσε να αποφύγει να απαντήσει στην ερώτηση αν είναι ερωτευμένος και εκεί εταξύ αστείου και σοβαρού δήλωσε πως “ερωτεύομαι κάθε δύο χρόνια” ενώ την συγκεκριμένη περίοδο “είμαι ερωτευμένος με την χώρα σας”.
Όσο για τα μελλοντικά του όνειρα; Επιθυμεί να γράψει κάποιες μελωδίες για το αγαπημένο του ηλεκτρονικό παιχνίδι που είναι ο Super Mario και θα παίξει ένα τσιγγάνο σε μια κινηματογραφική ταινία. Λίγο πριν αναχωρήσει για την Νορβηγία υποσχέθηκε πως θα τον έχουμε ξανά κοντά μας. Δείτε όλη την συνέντευξή του αποκλειστικά στo κεντρικό δελτίο ειδήσεων του gossip-tv.gr στις 20:00 ώρα Ελλάδος με τον Νάσο Γουμενίδη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved