"Αντίο Ελλάδα": Νέα εκπομπή στον Alpha
Media

"Αντίο Ελλάδα": Νέα εκπομπή στον Alpha

Mια νέα εκπομπή real life με τίτλο "Αντίο Ελλάδα" θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του Alpha

Πρόκειται για ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα στο οποίο θα παρακολουθούμε τη ζωή ανθρώπων οι οποιοί εγκαταλείπουν την Ελλάδα, με σκοπό να κυνηγήσουν μια καλύτερη τύχη σε μία χώρα του εξωτερικού. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα προβάλλεται από το 2006 στη Γερμανία και φέρει τον τίτλο "Goodbye Deutschland!".
Σε κάθε επεισόδιο θα παρακολουθούμε περίπου τέσσερις οικογένειες, οι οποίες προετοιμάζουν τον εαυτό τους αλλά και τους γύρω τους, για το μεγάλο τους βήμα. Λίγο πριν την αναχώρηση παρουσιάζονται όλα τα μέλη της οικογένειας μπροστά από τις κάμερες. Στη συνέχεια, η οικογένεια εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να πάρει την απόφαση να εγκαταλείψει την Ελλάδα καθώς και τους λόγους οι οποίοι τους οδήγησαν να διαλέξουν τη χώρα στην οποία σκοπεύουν να εκατασταθούν. Μια μέρα πριν την αποχώρηση βλέπουμε σκηνές αποχαιρετισμού απο τους φίλους και τους συγγενείς της οικογένειας.
Την πρώτη μέρα στη νέα "πατρίδα" βλέπουμε τα πρώτα προβλήματα που υπάρχουν Προβλήματα με τη γλώσσα, με την προσαρμογή και τις νέες συνθήκες. Μετά από περίπου ένα μήνα, βλέπουμε αν η οικογένεια έχει συνηθίσει στην ξένη ΄χωρα καθώς και αν επιθυμέι να επιστρέψει και πάλι στην πατρίδα. Μάλιστα υπάρχουν περιπτώσεις, στις οποιες οι οικογένεις προβάλλουν τη νέα τους ζωή για μήνες μέσα από την εκπομπή.
Ήδη μέσα απο την ιστοσελίδα του alpha, μπορείτα να δηλώσετε συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα του σταθμού.

tvnea

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved