Issac Sinwani: «Η Madonna ήρθε στην Kabbalah για την κόρης της»
Showbiz

Issac Sinwani: «Η Madonna ήρθε στην Kabbalah για την κόρης της»

Ο Yitzhak Issac Sinwani είναι ο δάσκαλος της Kabbalah της νέας «θρησκευτικής» ιδεολογίας του Hollywood , την οποία μυήθηκε η βασίλισσα της ποπ Madonna και που σιγά – σιγά εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο. Ο Issac Sinwani επισκέπτεται την χώρα μας δύο φορές τον μήνα και αυτό γιατί δεν είναι λίγοι εκείνοι που παρακολουθούν την Kabbalah.


- Οι περισσότεροι άνθρωποι που ασχολούνται με την Kabbalah το κάνουν λόγω της Madonna. Σας ενοχλεί αυτό;

«Όχι. Το θέμα με την Kabbalah είναι να σου αρέσει όχι επειδή είναι trend, αλλά επειδή σε βοηθάει να εμβαθύνεις σοβαρά και να έχεις κρίση. Αυτό λέω στον καθένα που έρχεται στο κέντρο: «Μη με πιστεύεις, δοκίμασε μόνος σου και δες αν λειτουργεί». Όσοι έρχονται για την Madonna είναι κι εκείνοι που δεν μένουν κοντά μας. Η πλειονότητα των οπαδών μας δεν έρχονται να δουν τη Madonna να περπατάει στο κέντρο μας στο Λος Άντζελες. Σέβονται την ιδιωτική της ζωή και είναι διακριτικοί».

-Πως γνωριστήκατε με τη Madonna;
«Την γνώρισα το 2005 όταν μετακόμισα από το Ισραήλ στο Λονδίνο, προκειμένου να συνεχίσω την πορεία μου στην Kabbalah. Σε μια τυχαία συνάντηση άκουσε τη φωνή μου, όταν σηκώθηκα και τραγούδησα ένα παραδοσιακό κομμάτι από την εβραϊκή παράδοση ένα Σάββατο στο κέντρο της Kabbalah, της άρεσε και αποφάσισε να την ηχογραφήσει για να τη χρησιμοποιήσει σε ένα τραγούδι της. Η ίδια μου ζήτησε να ηχογραφήσουμε το τραγούδι ‘’Isaac’’».

-Τι ήταν αυτό που την έκανε να στραφεί στην Kabbalah;
«Όταν ήταν έγκυος στην κόρη της, αναρωτήθηκε «τι κάνω στη ζωή και τι μπορώ να προσφέρω στην κόρη μου;». Αυτός ήταν ο λόγος που ήρθε στο κέντρο. Τα λεφτά είναι λεφτά, δεν σημαίνει ότι αν τα έχεις μπορείς να νιώθεις και ευτυχία».

-Στο κέντρο της Kabbalah φέρνει και τα παιδιά της;
«Ναι, κάθε φορά φέρνει και τα παιδιά της γιατί θέλει να γίνονται δέκτες της θετικής ενέργειας από τα μαθήματα αυτά».

-Διδάσκεις τη Madonna Kabbalah;
«Ναι, μερικές φορές γιατί στο Λονδίνο έχει το δικό της δάσκαλο».

-Για ποια θέματα συζητάτε;
«H Madonna πάντα μιλάει για τους τρόπους που μπορούμε να κάνουμε τη Γη ένα καλύτερο μέρος. Πάντα μιλούσε για τις ανάγκες που υπάρχουν στην Αφρική και στο Malawi»

-Ποια είναι η σχέση σου με την Ελλάδα;
«Ο Στράτος Τζώρτζογλου και άλλοι, πολύ γνωστοί που δεν είναι έτοιμοι να αποκαλύψουν ότι ασχολούνται με την Kabbalah, έρχονται και με ακούνε. Αυτός είναι και ο λόγος που επισκέπτομαι την Ελλάδα δύο φορές το μήνα και ξέρω ότι οι περισσότεροι Έλληνες είναι Χριστιανοί. Η Kabbalah δεν είναι θρησκεία, απλά εξηγεί πως μπορούμε να πάρουμε περισσότερο έλεγχο στη ζωή μας. Είναι πιο αργοί στο να αποδέχονται νέες αρχές, αλλά αυτό είναι και καλό. Σημαίνει ότι επεξεργάζεσαι ότι μαθαίνεις».

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved