Ποια θα είναι η νέα κεντρική παρουσιάστρια στη ΝΕΤ;
Media

Ποια θα είναι η νέα κεντρική παρουσιάστρια στη ΝΕΤ;

Στην πρώτη σύσκεψη με τους εργαζομένους της ΕΡΤ που είχε ο νέος διευθυντής ειδήσεων Γιώργος Κογιάννης αποκάλυψε ουσιαστικά πως δεν θα παραμείνει ο Αντώνης Αλαφογιώργος στην θέση του κεντρικού παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ.

Στην σύσκεψη από την οποία απουσίαζε ο Γενικός διευθυντής Βασίλης Μπίτσης, ο νέος διευθυντής ειδήσεων φέρεται να είπε "Είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο. Δεν ξέρουμε ακόμα ποιά θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια" τα όσα τόνισε ο Γιώργος Κογιάννης έγιναν παρουσία του Αντώνη Αλαφογιώργου γεγονός που σημαίνει πως γνώριζε όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών ο Γιώργος Κογιάννης τόνισε κατηγορηματικά πως η ΕΡΤ χρειάζεται ενισχυση σε όλους τους τομείς. Ζήτησε απ όλους τους εργαζόμενους να κάνουν μια νέα προσπάθεια και να προσέρχονται στα γραφεία τους. "Δεν μπορεί να έρχομαι το πρωί και να αντικρίζω άδεια γραφεία, δεν είναι ωραία εικόνα αυτή" φερεται να είπε σύμφωνα με πληροφορίες.

Ζήτησε να αλλάξει η θεματολογία του δελτίου και να μετατραπεί σε ένα "δελτίο με θετικές ειδήσεις" ενώ αναφέρθηκε και στην πρόσφατη επισκεψη του Παύλου Γερουλάνου αλλά και του Τηλέμαχου Χυτήρη στην ΕΡΤ. "Δεν χρειάζεται να κρύβουμε ειδήσεις. Υπάρχει ο τρόπος να λέγονται τα γεγονότα χωρίς ακρότητες" τόνισε με νόημα ο νέος διευθυντής ειδήσεων.

Όσον αφορά τους συμβασιούχους δεν είχε να πει κάτι συγκεκριμένο "τους περιμένουμε για να μας ενισχύσουν" φέρεται να είπε.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved