Στην Ελλάδα η Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας
Lifestyle

Στην Ελλάδα η Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η Βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία, μαζί με τον πρίγκιπα Μιχαήλ και την αδελφή της Ειρήνη.

Οι κάτοικοι του Βόλου δηλώνουν ιδιαίτερα χαρούμενοι που στην περιοχή βρίσκεται ένας αρχηγός κράτους, αφού με αυτήν την ιδιότητα αντιμετωπίζεται η Σοφία, όποτε επισκέπτεται στην χώρα μας. Για τον λόγο αυτό μάλιστα, ακριβώς δηλαδή επειδή γίνεται δεκτή ως αρχηγός κράτους, η Ελληνική προεδρία της Δημοκρατίας έχει παραχωρήσει ειδική αστυνομική δύναμη, όπως γίνεται σε κάθε της επίσκεψη στην Ελλάδα.

Η Βασίλισσα Σοφία επισκέφθηκε το Αθανασάκειο Μουσείο Βόλου, όπου είδε με πολύ ενδιαφέρον τα εκθέματα, ενώ στη συνέχεια γευμάτισε σε ουζερί της παραλιακής λεωφόρου. Όπως δήλωσε στην εκπομπή Super Star η δημοσιογράφος Μαρία Μηλίνη, που συνάντησε την Σοφία, η Βασίλισσα χαμογελούσε συνεχώς, ενώ συνομίλησε για αρκετές ώρες με τον κόσμο που την αναγνώρισε αμέσως. Ευγενής, προσιτή και «αέρινη», απέσπασε για μία ακόμη φορά τα καλύτερα σχόλια, τόσο με την εμφάνιση, όσο και με την συμπεριφορά της. Το απόγευμα βγήκε από το ξενοδοχείο όπου διαμένει στην Πορταριά και νωρίς το βράδυ έφαγε σε ταβέρνα.

Η Σοφία έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πόλη, απόρροια – σύμφωνα με τους κατοίκους – της περυσινής επίσκεψης του Κωνσταντίνου και της Αννας Μαρίας, οι οποίοι της μετέφεραν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το σημερινό της πρόγραμμα περιλαμβάνει θεολογικό τουρισμό, καθώς θα επισκεφθεί μοναστήρια του Πηλίου, ενώ αργότερα θα επισκεφθεί εστιατόριο στην περιοχή του Αη Γιάννη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved