Ρούλα Κορομηλά: «Ποτέ δεν φοβήθηκα την κριτική, επιστρέφω την εμπάθεια»
Showbiz

Ρούλα Κορομηλά: «Ποτέ δεν φοβήθηκα την κριτική, επιστρέφω την εμπάθεια»

Η Ρούλα Κορομηλά ανανεωμένη και με πολύ διάθεση εντυπωσίασε στην χθεσινή πρεμιέρα του Big Brother. Η παρουσιάστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε τόσο για τον ρόλο της στο ριάλιτι του Alpha, όσο και για την κριτική που έχει δεχτεί.


"Στο «Big Brother» θα είμαι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των παικτών και του τηλεοπτικού κοινού. Θα είμαι κοντά στους παίκτες και θα μοιράζομαι μαζί τους πράγματα, αλλά και συναισθήματα. Αυτό που πραγματικά θα προσπαθήσω είναι να δώσω όλες μου τις δυνάμεις, αλλά και την ψυχή μου σε αυτό το project για να είναι ικανοποιημένος ο σταθμός, το τηλεοπτικό κοινό, αλλά κι εγώ η ίδια. Στον Alpha παράλληλα εξακολουθώ να συμμετέχω στο δημιουργικό κομμάτι του σταθμού με συμβουλευτικό αλλά και ουσιαστικό τρόπο" δήλωσε η παρουσιάστρια.

Απαντώντας στην ερώτηση τι ρόλο έχει παίξει η κριτική στην πολύχρονη πορεία της τόνισε:
"Τα πρόσωπα που εκτίθενται στα μάτια του τηλεοπτικού κοινού πρέπει να είναι ανοιχτά και στην κριτική. Στην πολύχρονη επαγγελματική μου πορεία έχω κάνει διαφορετικά πράγματα, έχω δοκιμαστεί σε πολλά, έχω ρισκάρει και βεβαίως έχω δεχτεί κριτική και μάλιστα σκληρή. Οταν δέχεσαι κριτική σημαίνει ότι ο κόσμος σε παρακολουθεί, ότι δεν του είσαι αδιάφορη και ότι περιμένει να ξεπεράσεις ακόμα πιο πολύ τον εαυτό σου. Την κριτική ποτέ δεν τη φοβήθηκα, αντίθετα την ήθελα γιατί με αυτήν πιστεύω ότι όλοι μας μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι.
Την κριτική όμως που εμπεριέχει εμπάθεια, που ξεπερνά τα όρια, που εξυπηρετεί άλλους σκοπούς και δίνει χτυπήματα κάτω από τη μέση, την επιστρέφω και εγώ και ο κόσμος, νομίζω, σε αυτόν που την ασκεί."

Πηγή: Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved