Ποιοι Έλληνες καλλιτέχνες διεκδικούν Europe Music Award 2010;
Showbiz

Ποιοι Έλληνες καλλιτέχνες διεκδικούν Europe Music Award 2010;

Λίγες μέρες μόνο μετά την τελετή απονομής για τα αμερικανικά βραβεία του ΜΤV ανακοινώθηκαν και οι υποψηφιότητες για την ευρωπαϊκή εκδοχή τους.Ανάμεσα στους διεθνείς αστέρες φιγουράρουν και οι δικοί μας Σάκης Ρουβάς, Μέλισσες, Μύρωνας Στρατής, Stavento και Vegas, που αρχικά διεκδικούν μία υποψηφιότητα για το βραβείο Best European Act και στη συνέχεια αν ένας περάσει θα έχει να ανταγωνιστεί τα μεγάλα ονόματα. Ποιά είναι αυτά;


Η Lady Gaga και η Katy Perry συγκέντρωσαν τις περισσότερες υποψηφιότητες αφού προτάθηκαν για πέντε ΜΤV Europe Music Awards έκαστη. Οι δύο δημοφιλείς popstar θα έρθουν αντιμέτωπες στις κατηγορίες Best Pop Act, Best Song, Best Female Act και Best video. Η Gaga είναι επίσης υποψήφια για Best Live Act, ενώ η Perry, είναι υποψήφια για Best World Stage Performance.
O Eminem και το ντουέτο του με τη Rihanna «Love the way you lie» είναι υποψήφιο σε 4 κατηγορίες –Best Song, Best Male Act, Best Hip Hop Best Video – ενώ ο Justin Bieber φιγουράρει σε τρεις κατηγορίες – Best New Act, Best Push Act και Best Male – με τον μέντορά τoυ Usher υποψήφιο για Best Song, Best Pop και Best Male. H Rihanna, η Miley Cyrus, ο Kanye West, οι Kings of Leon, η Ke$ha και οι Linkin Park είναι μερικά ακόμη από τα ονόματα που είναι υποψήφια στις διάφορες κατηγορίες.
Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 7 Νοεμβρίου στη Μαδρίτη, με ζωντανές εμφανίσεις από Katy Perry, και Linkin Park, μεταξύ άλλων.


Πηγή: toblogtonkirion

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved