«Σύμβολο του sex ο Πάολο Μαλντίνι. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο; Δεν έχει κλάση»
G-Sexy

«Σύμβολο του sex ο Πάολο Μαλντίνι. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο; Δεν έχει κλάση»

Το μοντέλο Φιαμέτα Τσικόνια είναι φανατική οπαδός της Μίλαν και όταν κλήθηκε να απαντήσει σε πιο... πικάντικες ερωτήσεις, δεν αρνήθηκε να αποκαλύψει τις απόψεις της για αρκετούς παίκτες των «ροσονέρι» και όχι μόνο.

"Στη Μίλαν μου αρέσουν οι Αντρέα Πίρλο, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Κλάρενς Ζέεντορφ και Πίπο Ιντζάγκι. Ο Πίρλο δίνει μπαλιές ακριβείας και οργανώνει την ομάδα. Προτιμώ τους συγκροτημένους παίκτες όπως εκείνος σε σχέση με εκείνους που ξέρουν να δίνουν μόνο θέαμα.

Το λάτιν παιχνίδι διασκεδάζει τους θεατές αλλά χρησιμεύει ελάχιστα εάν δεν είναι οργανωμένη η ομάδα. Ο Ίμπρα είναι φαινόμενο. Όταν έμαθα ότι θα φορέσει τη φανέλα της Μίλαν, πανηγύρισα. Ο Ζέεντορφ είναι ένας αρχοντικός παίκτης. Ο Πίπο (Ιντζάγκι) είναι μοναδικός στο είδος του: μπαίνει και σκοράρει. Για αυτόν δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι άλλο" δήλωσε το μοντέλο.

Η σέξι Ιταλίδα κλήθηκε να αποκαλύψει και ποιόν παίκτη θεωρεί σύμβολο του σεξ αλλά και ποια είναι η γνώμη της για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Σύμβολο του σεξ είναι ο Πάολο Μαλντίνι. Όχι μόνο για το παρουσιαστικό του αλλά και για την κλάση του. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας ωραίος τύπος αλλά δεν ξέρει τί θα πει κλάση".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved