Κορίτσια για φίλημα με σέξι κορμάκια Παπούλια-Σολωμού!
G-Sexy

Κορίτσια για φίλημα με σέξι κορμάκια Παπούλια-Σολωμού!

Ξέρουν να ανεβάζουν την τεστοστερόνη - και με το παραπάνω! Οταν μάλιστα ποζάρουν με κορμάκια, τότε οι άντρες... παραληρούν! Η Εβελίνα Παπούλια και η Μαρία Σολωμού πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Muzicall», που ανεβαίνει στις 5 Νοεμβρίου στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» στο πλαίσιο του πολιτιστικού φεστιβάλ «Αυλαία 2010».

Ποζάροντας με sexy κορμάκια και κάνοντας σπαγκάτ πάνω από τον τίτλο της παράστασης αποθεώνουν τη θηλυκότητα τόσο η Μαρία Σολωμού όσο και η Εβελίνα Παπούλια. Οπως είναι φυσικό, και στην κεντρική αφίσα μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές ξεχωρίζουν. Αλλωστε, είναι τα μόνο θηλυκά της θεατρικής παρέας.

Το story εκτυλίσσεται μέσα από τη ματιά ενός ex-hell angel (Εβελίνα Παπούλια) που κατεβαίνει στη Γη πέφτοντας στο... ουράνιο τόξο ελπίζοντας να ζήσει το τραγούδι «Love reign over me». Η παράσταση είναι αφιερωμένη εξαιρετικά στους ερωτευμένους «γιατί ο έρωτας και η μουσική παίζονται μόνο live», όπως είναι το μότο του «Muzicall» και οι συντελεστές μεταφέρουν τον θεατή στο δικό τους παιχνίδι και τους δικούς του ρυθμούς. πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved