Δεν ανήκει στον Μιχάλη Γουλανδρή το σκάφος με τον εμπρηστικό μηχανισμό
Lifestyle

Δεν ανήκει στον Μιχάλη Γουλανδρή το σκάφος με τον εμπρηστικό μηχανισμό

Δεν είναι του Μιχάλη Γουλανδρή το σκάφος Maistros II στο οποίο το μεσημέρι της 24ης Ιουλίου βρέθηκε εμπρηστικός μηχανισμός. Όπως πρώτο αποκάλυψε το gossip-tv.gr, ο εφοπλιστής δεν είχε καμία σχέση με το σκάφος...

Επικοινωνήσαμε με την σύζυγο του Μιχάλη Γουλανδρή, Έλλη Στάη η οποία από την πρώτη στιγμή μας διέψευσε την πληροφορία και δήλωσε κατηγορηματικά ότι το εν λόγω σκάφος δεν ανήκει σε εκείνον. Στη συνέχεια του ρεπορτάζ, διαπιστώθηκε ότι το σκάφος Maistros II ανήκε παλιότερα στην Ντόλυ Γουλανδρή που μετά τον θανατό της παραχωρήθηκε το συγεκριμένο περιουσιακό της στοιχείο στον γιο της Πέτρο.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του ΥΕΝ πάντως, εκείνο το μεσημέρι συνέβησαν τα εξής:
“Εντοπίστηκε, τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, στο χερσαίο χώρο της ανατολικής πλευράς της Δ’ Μαρίνας Γλυφάδας και σε απόσταση περίπου δύο μέτρων από το πρυμνοδετημένο σκάφος αναψυχής «ΜΑΪΣΤΡΟΣ ΙΙ» σημαίας Κύπρου, αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός, αποτελούμενος από τέσσερα γκαζάκια, δύο ρολόγια, δύο αυτοσχέδιους πυροκροτητές, δώδεκα βεγγαλικά και ένα μπετόνι βενζίνη, με πηγή ενέργειας μπαταρία τάσεως 9VOLT. Ο εν λόγω μηχανισμός πρόκειται να αποσταλεί στην αρμόδια Υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ, προς εξέταση και αξιοποίηση τυχόν πειστηρίων. Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Πειραιά.”

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved