Αποχωρεί από την Euroleague ο ΣΚΑΪ, έρχεται η ΕΡΤ
Media

Αποχωρεί από την Euroleague ο ΣΚΑΪ, έρχεται η ΕΡΤ

Ο ΣΚΑΪ TV ανακοίνωσε πως σταματά τις μεταδόσεις της Ευρωλίγκας στο μπάσκετ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Μετά από πολυετή τηλεοπτική κάλυψη αγώνων μπάσκετ της Ευρωλίγκας, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ TV ανακοινώνει την αποχώρηση του από το συγκεκριμένο τηλεοπτικό και αθλητικό προϊόν. Αυτό το γεγονός σε καμία περίπτωση δεν συνιστά αποστασιοποίηση του ομίλου ΣΚΑΪ από την Ευρωλίγκα και το μπάσκετ γενικότερα.


Μέσα από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3, την ιστοσελίδα woop.gr και τις αθλητικές εκπομπές της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, θα προβάλλονται αγώνες και στιγμιότυπα της σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης, στην οποία άλλωστε συμμετέχουν και σπουδαίες ελληνικές ομάδες»

Θα ακολουθήσουν Πριμέρα και ΝΒΑ;

Πάει και η Ευρωλίγκα μπάσκετ απ’ τον ΣΚΑΙ. Όπως «πήγε» (αδιάβαστη) η Σούπερ Λίγκα που κράτησε στο κανάλι του Φαλήρου για μόλις μία σεζόν. Τουλάχιστον η Ευρωλίγκα κράτησε αρκετά περισσότερο. Το κανάλι του Φαλήρου, λοιπόν, μένει μόνο με την Πριμέρα Ντιβιζιόν ένα αγώνα απ’ την οποία θα δείχνει κάθε Σάββατο βράδυ και το NBA (έναν αγώνα κάθε Κυριακή βράδυ).
Το ερώτημα, βέβαια, που δικαιούμαστε να κάνουμε είναι αν η Πριμέρα Ντιβιζιόν και το NBA θα εξακολουθήσουν να «στεγάζονται» (μέρος τους) στον ΣΚΑΙ, ο οποίος απ’ την στιγμή που θεωρεί ότι τα αθλητικά όχι μόνο δεν πουλάνε, αλλά «τον βάζουν και μέσα», τίποτα δεν μπορεί να αποκλείσει ανάλογη αντιμετώπιση να υπάρξει (από μέρα σε μέρα) και για την Πριμέρα και για το NBA.

Η ΕΡΤ κάνει περικοπές, αλλά όλο παίρνει προϊόντα…

Η δημόσια τηλεόραση δείχνει να κάνει μία «επεκτατική» πολιτική. Πήρε (οριστικά) το «πακέτο» της Ευρωλίγκα που είχε ο ΣΚΑΙ (η πρεμιέρα της θα είναι την Δευτέρα με το Ολυμπιακός-Ρεάλ), θέλει να ανανεώσει τα δικαιώματα του Τσάμπιονς Λιγκ, θέλει να συνεχίσει να έχει Ολυμπιακό στην Σούπερ Λίγκα και μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Όλα τα παραπάνω κοστίζουν κάποια εκατομμύρια ευρώ που θα βγουν (αν και εφόσον) απ’ το ταμείο της δημόσιας τηλεόρασης.

Πηγή: http://www.theplayer.gr/index.php?ID=media&Rec_ID=22932

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved