Τι λένε τα άστρα για την Έλενα Παπαρίζου
Showbiz

Τι λένε τα άστρα για την Έλενα Παπαρίζου

Συνεχίζοντας τις αναλύσεις στους αστρολογικούς χάρτες των επωνύμων ο αστρολόγος του gossip-tv.gr κ. Γιάννης Ριζόπουλος κάνει φύλλο και φτερό τις πλανητικές επιρροές της Έλενας Παπαρίζου.


Η Έλενα Παπαρίζου είναι Υδροχόος με τη Σελήνη-μάλλον-στον Κριό, την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και τον Άρη στο Ζυγό.
Στο χάρτη της ξεχωρίζει το τετράγωνο του Ήλιου και του Ερμή (στον Υδροχόο) με το Δία στο Σκορπιό, μια συνθήκη αρκετά «τυχερή», που ευθύνεται σε μεγάλο ποσοστό για την επιτυχία της.
Συνήθως μια τέτοια όψη για να αποδώσει καλύτερα και να μην αρκεστεί σε ...ένδοξα χαζολογήματα, χρειάζεται μια αποφασιστική «Κρόνια» ενίσχυση. Και η δημοφιλέστατη Έλενα την έχει σε πολύ μεγάλη δόση, δυστυχώς τόσο μεγάλη που είναι αναπόφευκτο να της δημιουργήσει και κάποια προβλήματα.

Ο Κρόνος...


Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και την (αστρική) Δήμητρα στο Ζυγό, τη βοηθά να είναι υπεύθυνη και σωστή επαγγελματίας αλλά δεν προοιωνίζει ευτυχισμένες στιγμές για την ίδια. Αντίθετα, πίκρες και στενοχώριες την επηρεάζουν καταλυτικά και ουσιαστικά η αφοσίωση στην καριέρα της είναι ένας τρόπος να ξεπεράσει προσωρινά τις πιέσεις.
Το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο αν-όπως είναι πιθανόν-και η Σελήνη της συμμετέχει σε αυτό το σχήμα.
Ουσιαστικά πρόκειται για ένα πληγωμένο και ανασφαλές κορίτσι, που προβάλει πάντα προς τα έξω τον καλύτερο της εαυτό γιατί δεν θέλει να στενοχωρήσει κανέναν. Έτσι όμως φορτώνεται διαρκώς με νέες ευθύνες και ενοχές, που είναι λογικό κάποια στιγμή, αν δεν παρέμβει η ίδια με αποφασιστικό τρόπο, να τη φέρουν στα πρόθυρα μιας ολοκληρωτικής ψυχικής και σωματικής κατάρρευσης.

Προ των πυλών...


Και η «ώρα της κρίσης» για την Έλενα Παπαρίζου δεν είναι μακριά. Μπορεί για την ώρα να εκμεταλλεύεται ουσιαστικά τη διέλευση του Δία από το Ηλιακό της ζώδιο αλλά από τη στιγμή που ο Κρόνος θα μπει στο Ζυγό (το φθινόπωρο) θα αρχίσει και η ίδια να βλέπει τα σημάδια της κούρασης.
Κοινωνικά τυχερή αλλά συναισθηματικά άτυχη θα πρέπει μέσα στα επόμενα τρία χρόνια να πάρει τις σωστές αποφάσεις και να βρει έναν τρόπο για να ισορροπήσει χωρίς να ...πέσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved