Στο νέο πρόγραμμα του Σκάι  πρωταγωνιστεί η ενημέρωση
Media

Στο νέο πρόγραμμα του Σκάι πρωταγωνιστεί η ενημέρωση

Με έμφαση στην ενημέρωση, αξιοποιώντας τα γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα που την προηγούμενη σεζόν εντάχθηκαν στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, και με νέα ντοκιμαντέρ, ο ΣΚΑΪ ρίχνεται στη μάχη της δυσκολότερης -τουλάχιστον από πλευράς οικονομικών- τηλεοπτικής χρονιάς από καταβολής της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε χθες κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παρατέθηκε από το μεγαλομέτοχο του σταθμού, Ιωάννη Αλαφούζο, και ανώτατα στελέχη, βασικός πυλώνας του προγράμματος του ΣΚΑΪ είναι η ενημέρωση.

Ο κ. Αλαφούζος αναφέρθηκε επίσης και στις νέες ελληνικές παραγωγές ντοκιμαντέρ που θα παρουσιάσει φέτος ο ΣΚΑΪ, ενώ σε ό,τι αφορά τη στελέχωση και το σχεδιασμό του προγράμματος, ιδιαίτερη μνεία έγινε στο διευθύνοντα σύμβουλο του ΣΚΑΪ, Χ. Παναγόπουλο, που όπως χαρακτηριστικά είπε μαζί με άλλους συνεργάτες: «βοήθησαν να εμπλουτισθεί το δυναμικό του σταθμού με ανθρώπους που ξέρουν τηλεόραση», όπως ο Β. Λυριτζής, ο Δ. Οικονόμου και η Π. Τσαπανίδου.

Ο κ. Παναγόπουλος, από τη δική του πλευρά, αναφέρθηκε στην τεχνολογική υποδομή του ΣΚΑΪ, καθώς και στην ποιότητα του ενημερωτικού τμήματος του σταθμού.

Ενημέρωση και ντοκιμαντέρ

Η ενημέρωση αρχίζει από το πρωί στο ΣΚΑΪ με δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές μέχρι τη 1μμ. Στην απογευματινή ζώνη υπάρχει το απογευματινό ενημερωτικό μαγκαζίνο, ακολουθεί το κεντρικό δελτίο, ενώ σε ό,τι αφορά τις βραδινές ενημερωτικές εκπομπές, οι «Νέοι Φάκελοι» των Αλ. Παπαχελά, Σ. Παπαϊωάννου και Τ. Τέλογλου, καθώς και η νέα εκπομπή με τίτλο «Πρόσωπα και Απόψεις» που θα παρουσιάζουν οι Κ. Ακριβοπούλου, Μπ. Παπαδημητρίου και Αρ. Πορτοσάλτε, θα σηκώσουν το κύριο βάρος.

Σε ό,τι αφορά τα ντοκιμαντέρ, ο ΣΚΑΪ έχει εξασφαλίσει 600 ώρες ντοκιμαντέρ (από όλα τα μεγάλα δίκτυα για τα επόμενα 3 χρόνια), ενώ έχει επενδύσει και σε νέες ελληνικές παραγωγές ντοκιμαντέρ όπως το «1821 - Η γέννηση ενός έθνους» και το «Οι Μάχες των Ελλήνων», αλλά και το «Οι Έλληνες του Πνεύματος και της Τέχνης».

Στο κανάλι του Φαλήρου συνεχίζονται επίσης και επιτυχημένες ξένες σειρές, με τους νέους κύκλους, όπως το NCIS Los Angeles και τα CSI, NY Las Vegas Miami, Good Wife.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved