Ξηλώνει τους παλιούς ο Αντώναρος
G-Politics

Ξηλώνει τους παλιούς ο Αντώναρος

Όλες οι πτώσεις των μεγάλων αυτοκρατοριών ξεκινούσαν εκ των έσω… Ο Ευάγγελος Αντώναρος δείχνει να το γνωρίζει καλά αυτό. Άλλωστε και ο ίδιος βρισκόταν για πολλά χρόνια στη Ρώμη και έχει μάθει τι πρέπει να κάνει ένας Καίσαρας……


Έτσι λοιπόν λίγα μόλις 24ωρα πριν από το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Μαδρίτη ζήτησε με σθένος να φαγωθεί εκ του Μεγάρου Μαξίμου ο Χρήστος Βαλταδώρος, ένας εκ των συμβούλων επικοινωνίας του πρωθυπουργικού γραφείου. Τώρα θα αναρωτιέστε γιατί μετά από τόσο καιρό το επαναφέρουμε στη δημοσιότητα. Διότι έχουμε νέα στοιχεία!!!!!!
Η κόντρα ξεκίνησε στις 18 Ιουνίου στις Βρυξέλλες. Ο Χρήστος Βαλταδώρος που πλάσαρε τον εαυτό του ως Διπλωματικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού, μιλούσε απαξιωτικά για τον Αντώναρο. Οι κουβέντες αυτές έφτασαν πολύ γρήγορα στα αυτιά του κυβερνητικού εκπροσώπου που με συνοπτικές και γρήγορες διαδικασίες τον «έφαγε» εκ πρώτης από τις πρωθυπουργικές αποστολές, του απαγόρευσε την ενημέρωση προς τους κυβερνητικούς συντάκτες και αναμένεται και συνέχεια……..
Άλλωστε αυτό που θέλει να πετύχει ο κ. Αντώναρος είναι να ελέγχει πλήρως το επικοινωνιακό κομμάτι της κυβέρνησης….Άβε Καίσαρα…οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν….

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved