Καλό ταξίδι Νίκο…
G-Sports

Καλό ταξίδι Νίκο…

Το μεσημέρι του Σαββάτου έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Νίκος Φάσουρας. Ο 42χρονος πρώην σέντερ του Περιστερίου, ο οποίος ήταν και 9 φορές διεθνής, έχασε την μάχη που έδινε εδώ και μήνες με την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε.


Ο Ηρακλής, ο Αμύντα ο Ίκαρος εκφράζουν μέσω ανακοινώσεων τα θερμά τους συλλυπητήρια.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Ο πρόωρος χαμός του Νίκου Φάσουρα άφησε φτωχότερο το χώρο του μπάσκετ. Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκφράζει τα θερμότερα συλλυπητήρια και ειλικρινείς ευχές για δύναμη και κουράγιο τόσο στην βιολογική, όσο και στην αθλητική του οικογένειά.

Καλό ταξίδι Νίκο»

Η ανακοίνωση του Ίκαρου Καλλιθέας:

«O Ίκαρος Καλλιθέας εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του Νίκου Φάσουρα. Θα τον θυμόμαστε όχι μόνο για αυτά που πρόσφερε στα παρκέ, αλλά και για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του».

Η ανακοίνωση του Αμύντα Δάφνης:

«Στο θλιβερό άκουσμα της απώλειας του 42χρονου πρώην αθλητή (επί σειρά ετών διεθνής) και προσφάτως προπονητής στην ομάδα του Γ.Σ. Περιστερίου αλλά πάνω απ' όλα φίλου Νίκου Φάσουρα, το Δ.Σ, οι αθλητές και οι προπονητές του συλλόγου εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην αθλητική οικογένεια του Περιστερίου καθώς και στους οικείους του. Καλό ταξίδι Νίκο...»


-Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου, ανάρτησε κείμενο – φόρο τιμής για τον εκλιπόντα Νίκο Φάσουρα.

«Τον θυμόμαστε με τα χαρακτηριστικά του γυαλιά να παλεύει με τα θηρία μέσα στη ρακέτα και να κερδίζει μάχες. Μετά το πρώτο σοκ στο άκουσμα του άσχημου μαντάτου για την ασθένειά του, πιστεύαμε ότι θα κέρδιζε και αυτή τη μάχη. Λύγισε όμως και από σήμερα δεν είναι πια κοντά μας!
Σε ηλικία 42 ετών ο Νίκος Φάσουρας πήρε μεταγραφή στην αιωνιότητα.
Αγαπητός σε όλους και ως παίκτης και ως προπονητής. Σχεδόν πάντα με το χαμόγελο, με το πηγαίο και αστείρευτο χιούμορ του. Ηταν και παραπονιάρης, αλλά πάντα με το χαμόγελο. Ισως γιατί η ζωή έμελε να είναι σκληρή μαζί του, αλλά και με την οικογένειά του, που θα τον στερηθεί. Το ίδιο και η οικογένεια του Περιστερίου στην οποία τα τελευταία δυο χρόνια ήταν προπονητής.

Η καριέρα του ως παίκτης συνδέθηκε απόλυτα με τον Γ.Σ. Περιστερίου τον οποίο υπηρέτησε από το 1984 ως το 1996, για δώδεκα χρόνια δηλαδή.
Στο Περιστέρι ολοκλήρωσε και τη διαδρομή του ως μπασκετμπωλίστας. Είχε συμφωνήσει με την ομάδα μας την περίοδο 2004-2005, με την ιδιαιτερότητα ότι θα αγωνίζονταν εφόσον παρίστατο ανάγκη, κάτι που τελικά δε συνέβη.
Αποκορύφωμα της αθλητικής διαδρομής του Νίκου Φάσουρα ήταν η κλήση του στην Εθνική ομάδα Ανδρών με την οποία είχε 9 διεθνείς συμμετοχές.
Η προπονητική μπήκε στη ζωή του μετά το 2002 με τον Αρίωνα Αμαρουσίου και μετά εντάχθηκε στο επιτελείο της ανδρικής ομάδας του Περιστερίου. Λίγο αργότερα μετακόμισε στα τμήματα υποδομής στις Κουκουβάουνες.
Στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου 2008-09 επέστρεψε στo γνώριμο Περιστέρι, ως συνεργάτης του Γιώργου Κολτσίδα στη γυναικεία ομάδα μας, ενώ παράλληλα ήταν προπονητής στις Νεάνιδες και στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΣΚΑ. Το τελευταίο διάστημα της εργασίας του προπονούσε την ομάδα Μίνι του ΓΣΠ.


Καλό ταξίδι Νίκο…»



www.newsbomb.gr/sports/story/kalo-taksidi-niko
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved