"Βολές" Μενεγάκη κατά Λάτσιου… και λοιπών κριτών!
Media

"Βολές" Μενεγάκη κατά Λάτσιου… και λοιπών κριτών!

Η Ελένη είχε καλεσμένη τη Ναταλία Γερμανού με την οποία συζήτησαν τις εντυπώσεις που άφησε το show του Γιώργου Καπουτζίδη.

Αφού λοιπόν η Ναταλία εγκωμίασε το αστείρευτο ταλέντο του σκηνοθέτη και σεναριογράφου, η κουβέντα έφθασε και στο θέμα της κριτικής επιτροπής. Ποιος είδε την Ελένη και δεν την φοβήθηκε: «Εσύ θα το’ κανες; Αν σου λέγανε να κρίνεις, να πάρεις θέση σε μία κριτική επιτροπή, θα το έκανες;», ρώτησε η παρουσιάστρια του Μες στην Καλή χαρά την παρουσιάστρια του Καφέ με την Ελένη. Τότε, η Ελένη με αυστηρό ύφος απάντησε: «Όταν κλείσω την τηλεοπτική μου καριέρα, έχω πει ότι η δουλειά του μέλλοντος είναι κριτής. Δεν σε κρίνει κανείς, λες πέντε πραγματάκια, παίρνεις τα ωραία σου λεφτά και πας σπίτι σου. Διαφημίσεις».

Αυτό πάλι τι ήταν; Το «καρφί» της Ελένης στον Γιάννη Λάτσιο που είναι κριτής; Το «καρφί» της Ελένης στους κριτές των ριάλιτι γενικότερα; Από τον πρώην άντρα της ξεκίνησε, απλά πήρε και όλους τους υπόλοιπους η μπάλα; Κι εκείνον και τους υπόλοιπους πάντως τους «έστειλε αδιάβαστους» με αυτό που είπε.

Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved