Κρατερός Κατσούλης: "Θα παρουσίαζα εκπομπή με την Κατερίνα"
Showbiz

Κρατερός Κατσούλης: "Θα παρουσίαζα εκπομπή με την Κατερίνα"

Θα παρουσίαζε από κοινού εκπομπή με την Κατερίνα Καραβάτου; Ο Κρατερός Κατσούλης μιλά για τη σχέση του με την αγαπημένη παρουσιάστρια και τις πρότασεις που δέχτηκε τόσο από το Dancing with the Stars όσο και το Just the two of us.

''Θα παρουσίαζα πιθανόν με την Κατερίνα μία εκπομπή που η θεματολογία της θα ήταν ενδιαφέρουσα - για παράδειγμα, ένα παιχνίδι - και θα συμφωνούσαμε και οι δύο στην ιδέα αλλά και στον τρόπο παρουσίασης. Αν λοιπόν ήταν κάτι συγκεκριμένο, ενδιαφέρον, με χιούμορ, ίσως και επιμορφωτικό, γιατί όχι'';

Όσο για το αν αμφισβήτησε ποτέ τη δουλειά της Κατερίνας Καραβάτου τόνισε: ''Το μόνο πρόβλημα που μου δημιούργησε η δουλειά της Κατερίνας είναι οι διαστάσεις που πήρε η δημοσιοποίηση της σχέσης μας. Δεν πουλάω, ούτε διαφημίζω τη προσωπική μου ζωή, γι' αυτό και τόσα χρόνια δεν ενδιαφερόταν κανείς γι' αυτή. Απαντούσα απλώς, είμαι καλά ευχαριστώ''.

Αναφορικά με τις προτάσεις που δέχτηκε από το Dancing with the Stars και το Just the two of us, είπε: “Δέχτηκα, αλλά τα live είναι σε μέρες που θα έχω πιθανόν και δυο παραστάσεις.”

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved