Δημήτρης Μητροπάνος: «Η Πέγκυ μου θυμίζει τα νιάτα μου»
Showbiz

Δημήτρης Μητροπάνος: «Η Πέγκυ μου θυμίζει τα νιάτα μου»

Ο Δημήτρης Μητροπάνος μίλησε για τα μαγαζιά, για την απαγόρευση του καπνίσματος και αναφέρθηκε στην Πέγκυ Ζήνα με την οποία συνεργάζεται για δεύτερη σεζόν και έκαναν χθες πρεμιέρα!

Αυτή τη φορά ο τραγουδιστής ήταν «χείμαρρος» και αφορμή στάθηκε η απαγόρευση του καπνίσματος στα νυχτερινά μαγαζιά.

«Εγώ, στο αποφασίζουμε και διατάσσουμε, είμαι πάντα αντίθετος. Το τι είπε η Ε.Ε. το έχω χ…..νο. Δεν με αφορά η Ευρωπαϊκή Ένωση. Είδα τα χάλια της. Αν θέλουν να με κάνουν να μην καπνίζω, εγώ θα καπνίζω. Συμφωνώ μόνο το κάπνισμα να απαγορευτεί σε νοσοκομεία και σχολεία» είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα capriccio.

Καταλυτικός, όμως ήταν και στο τι κατάληξη θα έχουν τα μαγαζιά αυτά, τα οποία κατά γενική ομολογία πλέον πέφτουν έξω. «Δεν θα πέσουν έξω τα μαγαζιά, θα κλείσουν», απάντησε ο Δημήτρης Μητροπάνος. Είναι ίσως η πρώτη φορά που ένας καλλιτέχνης, τέτοιου μάλιστα βεληνεκούς, δίνει μία τέτοιου είδους απάντηση σχετικά με το μέτρο που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Και προσθέτει: «Αν αύριο δουν μία έξαρση στο συκώτι, εξαιτίας του αλκοόλ τότε θα απαγορεύσουν το ποτό; Δεν κατάλαβα. Θέλουν την απαγόρευση; Να μην κόψουν το τσιγάρο αλλά να απαγορεύσουν την παρασκευή του. Δεν τολμούν όμως γιατί υπάρχουν οι εταιρείες. Αυτό που αναπνέουμε έξω είναι το τσιγάρο; Επειδή οι Αμερικανοί είπαν στοπ στο τσιγάρο θα πρέπει να το κάνουμε κι εμείς;»

Αστείρευτη πηγή επιτυχιών, σπουδαίων στίχων, καθώς και αξέχαστων ερμηνειών με την μοναδική φωνή του, ο Δημήτρης Μητροπάνος μιλά με τα καλύτερα λόγια για την Πέγκυ Ζήνα με την οποία συνεργάζεται για δεύτερη χρονιά και έκανε πρεμιέρα χθες.

«Η Πέγκυ Ζήνα είναι μία εξαιρετική τραγουδίστρια κι έχει τις δυνατότητες να κάνει τεράστια καριέρα. Δεν την ήξερα πριν από την συνεργασία μας. Στην πορεία όμως ανακάλυψα ένα σπουδαίο κορίτσι με την οποία έχουμε και τον ίδιο τρόπο σκέψης όσον αφορά τις κινήσεις μας καλλιτεχνικά. Μου θυμίζει τα νιάτα μου. Εχει μαγκιά και τσαμπουκά που μου αρέσει πάρα πολύ. Ανεβαίνει στην πίστα και είναι λες και βλέπεις μία γυναίκα δύο μέτρα. Άκουσα τη νέα της δισκογραφική δουλειά και το ευχαριστήθηκε τόσο πολύ σαν να είναι κόρη μου. Έμεινα έκπληκτος από τις επιλογές της. Ειλικρινά το ευχαριστιέμαι που τραγουδάμε μαζί», είπε, και αν μη τι άλλο αυτά είναι τα πιο τιμητικά λόγια για την τραγουδίστρια. πηγή:star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved