Η “άγνωστη” κόρη του Αντώνη Σαμαρά
G-Politics

Η “άγνωστη” κόρη του Αντώνη Σαμαρά

Ελένη Δανάη Σαμαρά, Λένα για τους δικούς της ανθρώπους. Η όμορφη κόρη του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας είναι πλέον δεσποινίς και συναγωνίζεται σε ομορφιά και κομψότητα την μητέρα της Γεωργία.

Βαφτισμένη με το όνομα της γιαγιάς της Ελένης- Λένας Ζάννα και τρισέγγονη της Πηνελόπης Δέλτα, η νεαρή Λένα αποφοίτησε το 2008 από το Κολλέγιο Αθηνών. Μαζί της πήραν το πολυπόθητο απολυτήριο του Κολλεγίου η Μαργαρίτα Παπανδρέου, κόρη του Πρωθυπουργού, αλλά και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος-πρωτότοκος γιο του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου-, ο Κωνσταντίνος Λιάπης- γιος του Μιχάλη Λιάπη- η Παυλίνα Βουλγαράκη, κόρη του Γιώργου Βουλγαράκη, η Αμαλία Αλεξάνδρα Αρσένη, κόρη του Γεράσιμου Αρσένη και της Λούκα Κατσέλη, η Αννα Ιόλη Πρετεντέρη κόρη του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη.

Μία από τις "κολλητές" της φίλες είναι η Λίλιαν Βιλδιρίδη, της γνωστής οικογένειας των κοσμηματοπωλών. Οι άνθρωποι που την γνωρίζουν μιλούν για ένα ευγενικό και γλυκό κορίτσι με έμφυτη συστολή που κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρωτη στιγμή. Την χαρακτηρίζουν ρομαντική, έμπιστη, αλλά και απρόβλεπτη, ένα κορίτσι που διατηρεί χαμηλούς τόνους- όπως ακριβώς και οι γονείς της!

Μελαχρινή με μακρυά μαλλιά και μεγάλα εκφραστικά γαλανά μάτια η 20χρονη Λένα, αγαπάει το τένις και έχει αδυναμία στον μικρότερο αδελφό της. Όταν το 2007 -ένα χρόνο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2008- η Ελληνική Πρεσβεία του Πεκίνου, διοργάνωσε το Heart-to-Heart Partnership Program, η Λένα συμμετείχε στην ομάδα των μαθητών του κολλεγίου που επισκέφτηκαν την κινεζική πρωτεύουσα.

Αν και θαυμάζει απεριόριστα την πολιτική καριέρα του πατέρα της, επέλεξε να ακολουθήσει τα επαγγελματικά χνάρια της μαμάς της και να σπουδάζει πολιτικός μηχανικός στο πανεπιστήμιο City.

Τον Ιανουάριο του 2009, όταν ο Αντώνης Σαμαράς ανέλαβε το Υπουργείο Πολιτισμού πραγματοποιώντας ένα "ιστορικό" come back, η Λένα βρισκόταν στην Ελλάδα για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Οταν οι συμφοιτητές της πήραν το αεροπλάνο της επιστροφής, εκείνη επέλεξε να μείνει για λίγες ημέρες ακόμη στην Αθήνα, προκείμενου να είναι δίπλα στον πατέρα της κατα την τελέτη ανάληψης του Υπουργείου.

Επτά μήνες αργότερα, τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου η Λένα συνοδευόμενη από τους γονείς της πραγματοποίησε την πρώτη της κοσμική εμφάνιση στο
Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, όπου απόλαυσαν οικογενειακώς την παράσταση “Όρνιθες” του Αριστοφάνη. Η νεαρή μελαχρινή κοπέλα με τα εντυπωσιακά μάτια και τα μακριά σγουρά μαλλιά, γοήτευσε με την απλότητα και την αμεσότητά της, όσους είχαν την ευκαιρία να την συναντήσουν.

Αλλά και το βράδυ της εκλογής του πατέρα της στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας η 19χρονη τότε Λένα δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του. Οπως εξάλλου παραδέχεται ο Aντώνης Σαμαράς η πολιτική του περιπέτεια και η μακροχρόνια αποχή από την πολιτική σκηνή, είχε και μία θετική συνέπεια: να ζήσει από κοντά το μεγάλωμα των παιδιών του.

πηγή:http://www.newsbomb.gr/politiki/story/i-agnosti-kori-tou-ant.-samara

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved