Θετική η αποτίμηση της συνέντευξης από την κυβέρνηση
G-Politics

Θετική η αποτίμηση της συνέντευξης από την κυβέρνηση

Για ομιλία ευθύνης που απαντούσε στις ερωτήσεις με το βλέμμα στο μέλλον και για τη στάση ενός πρωθυπουργού που έκανε σε ένα χρόνο όσα δεν έγιναν δεκαετίες, απαντά η κυβέρνηση δια του εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή στα κόμματα της αντιπολίτευσης που κάνουν λόγο για εκβιασμό.

Ο κ. Πεταλωτής χαρακτήρισε τη διακαναλική συνέντευξη ως την πιο ειλικρινή προσπάθεια του πρωθυπουργού να εξηγήσει τι συμβαίνει και τι θα συμβεί αν τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Ο κ. Παπανδρέου ηγείται μιας προσπάθειας που κατάφερε να πείσει τους εταίρους ότι αξίζει να μας εμπιστευθούν, υπάρχει ωστόσο το θέμα της ανάδειξης της ευθύνης όλων, πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ερωτηθείς για τα στοιχεία που θα οδηγήσουν σε εκλογές, ανέφερε ότι πρόκειται για μια σειρά παραμέτρων που δημιουργούν την εικόνα της σταθερότητας ή της αποσταθεροποίησης, υπογραμμίζοντας ότι ο πρωθυπουργός έθεσε με πολύ σαφείς γραμμές τι σημαίνει σταθερότητα και τι στασιμότητα και διαμαρτυρία.

Ο κ. Πεταλωτής είπε ακόμη ότι δεν αρκεί η κυβερνητική πλειοψηφία αλλά χρειάζεται και η συμμετοχή του λαού, ότι είμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και δεν μπορούμε να κάνουμε πισωγυρίσματα, δίνοντας θολή αντιμνημονιακή ψήφο διαμαρτυρίας.

Θετικά αποτιμήθηκε η διακαναλική και από την ομάδα στρατηγικού σχεδιασμού, η οποία συνεδρίασε το πρωί στο υπουργείο Εσωτερικών υπό τον Γιάννη Ραγκούση.

Στη συνεδρίαση εκτιμήθηκε ότι ο στόχος για τον οποίο δόθηκε η διακαναλική συνέντευξη του κ. Παπανδρέου επετεύχθη.

Δηλαδή, το να τεθεί, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, το πραγματικό δίλημμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου, μετά την προσπάθεια της αντιπολίτευσης να δώσει χαρακτήρα συνολικής πολιτικής αναμέτρησης.

Στη συνεδρίαση καθορίστηκαν τα επόμενα βήματα, στα οποία, η χθεσινή τοποθέτηση του πρωθυπουργού, θα είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό.

Αποφασίστηκε επίσης να ενταθεί η κινητοποίηση του Κινήματος με τη συμμετοχή όλων των κορυφαίων υπουργών στην προεκλογική μάχη.

Πηγή: www.newsbomb.gr

www.newsbomb.gr/politiki/story/thetiki-i-apotimisi-tis-sunenteuksis-apo-tin-kubernisi

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved