Ο Βασίλης μεταμορφώνεται σε "Χρηστάρα"
Media

Ο Βασίλης μεταμορφώνεται σε "Χρηστάρα"

«Με λένε Χρηστάρα». Ετσι θα αποκαλείται σε λίγο καιρό ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Μπορεί να ζούμε στην εποχή της κρίσης, όπου τα σίριαλ έχουν μειωθεί και οι ηθοποιοί δύσκολα βρίσκουν δουλειά στην τηλεόραση, ωστόσο το Μega προγραμματίζει να βγάλει στον αέρα άλλη μία σειρά.

Το κανάλι της Μεσογείων έχει προβλέψει να ρίξει στη μάχη της τηλεθέασης στο δεύτερο μισό της χρονιάς (από Φεβρουάριο) μια νέα παραγωγή με τίτλο «Με λένε Χρηστάρα». Πρόκειται για ένα σενάριο που ακολουθεί τη μόδα των τηλεοπτικών καναλιών να δανείζονται ξενόφερτα σενάρια.

Ο σεναριογράφος Αποστόλης Τσαούσογλου, που είχε κάνει επίσης για το Μega τη μεταφορά του «LAPD», έχει αναλάβει την προσαρμογή του σεναρίου στα ελληνικά. Η ιστορία της σειράς είναι άκρως κωμική και τα γυρίσματα έχουν προγραμματιστεί να αρχίσουν αρχές Νοεμβρίου στα στούντιο ΚΑΠΠΑ.

Το μόνο πρόσωπο του καστ που είναι ανακοινώσιμο είναι αυτό του Βασίλη Χαραμπόπουλου αφού είναι ο μοναδικός από τους πρωταγωνιστές που έχει συμφωνήσει και υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρεία παραγωγής της σειράς.

Ωστόσο, τη δική τους υπογραφή για τη συμμετοχή τους έχουν βάλει και οι δύο γκεστ ηθοποιοί για το πρώτο επεισόδιο της σειράς. Πρόκειται για τον Αντώνη Αντωνίου και τη Μάγδα Τσαγγάνη, οι οποίοι ενημερώθηκαν τις τελευταίες μέρες για τη νέα αυτή παραγωγή και ανυπομονούν να πάρουν στα χέρια τους το σενάριο. πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved