Στο «Just the 2 of us» τα «έχωσε» ο Παναγιώτης Πετράκης
Media

Στο «Just the 2 of us» τα «έχωσε» ο Παναγιώτης Πετράκης

Στη «χολή» των κριτών απάντησε ο Παναγιώτης Πετράκης, ο οποίος διαγωνίζεται στο μουσικό show "Just the two of us" με την Ελένη Φουρέιρα. 

Με αφορμή την «επίθεση» που δέχθηκαν οι στιλιστικές του επιλογές από την κριτική επιτροπή, ο Παναγιώτης Πετράκης σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Super Star», απάντησε όλο νόημα: «Συνεχίζω όλο αυτό να το βλέπω σαν παιδικό πάρτι. Αρνούμαι να το δω σαν κάτι περισσότερο από αυτό που πραγματικά είναι».
Όλα ξεκίνησαν όταν την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια του live η κριτής Αθηναϊδα Νέγκα είπε στον ηθοποιό: «Παναγιώτη που βρήκες τη χρυσή μπότα;Που το βρήκες αυτό;πρέπει να προβάλλετε σθεναρή αντίσταση στα ρούχα, γιατί αυτό σήμερα είναι λίγο περίεργο» ήταν το «καυστικό» της σχόλιο, το οποίο δεν άφησε ασχολίαστο ο Παναγιώτης Πετράκης: «Δεν νομίζω ότι εμπίπτει στην κριτική τους το ενδυματολογικό, αλλιώς κάθε εβδομάδα θα έπρεπε να κρίνεται η ενδυματολόγος. Εμείς απλώς φοράμε αυτά που μας δίνουν.Αλλά εφ΄όσον γίνεται τόσος λόγος, θα λάβω και εγώ τα μέτρα μου».
Ωστόσο, δεν δίστασε να πει με σαφές υπονοούμενο: «και οι δυο εμφανίσεις μας ήταν άρτιες, άλλωστε πρέπει να είναι πιο extreme». πηγή:star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved